Diari Més

Tito: «Vinc a ajudar els joves i a donar experiència, com feia l'Aritz»

El nou pivot defensiu i central roig-i-negre diu que «volia venir al CF Reus perquè me n’han parlat molt bé»

Tito ha signat un contracte per una temporada procedent de l'UCAM Murcia, recentment descendit a la Segona divisió B.

Tito: «Vinc a ajudar els joves i a donar experiència, com feia l'Aritz»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Tenia molt clar que volia venir al CF Reus, perquè m’havien parlat molt bé d’aquest club», va afirmar ahir Alberto Ortiz, conegut futbolísticament amb el nom de Tito, en la seva presentació com a nou jugador del club roig-i-negre. Té 32 anys, pot jugar de pivot defensiu i de central, i acumula una llarga experiència a la categoria. El de Santa Coloma va ser un dels artífexs de l’ascens del Llagostera a Segona divisió, i coneix els reusencs com a rivals, ja que la temporada passada s’hi va enfrontar com a jugador de l’UCAM Murcia, recent descendit a Segona B.

Dins del camp, és un pivot d’equilibri que també pot jugar de defensa i que assegura una bona sortida de pilota. Fora d’ell, adoptarà el rol que fins fa uns mesos tenia el nou entrenador roig-i-negre, Aritz López Garai. Tant el director esportiu del club, Sergi Parés, com el mateix jugador, han destacat les qualitats que aportarà la presència de Tito al vestuari reusenc. «Vull sentir-me important, donar estabilitat a l’equip i ajudar als més joves amb la meva experiència. És la tasca que feia l’Aritz fins fa poc».

El club no ha presentat el jugador deu dies després de fer efectiva la seva incorporació perquè es va sumar directament a l’estada de pretemporada a Rialp, on ha començat a integrar-se a l’equip. Les sensacions que ha extret d’aquests dies han estat bones: «Les sensacions són molt bones, i en pocs dies hem fet molta pinya». Del seu nou entrenador ha destacat que «té clar l’estil de joc que ens vol transmetre, i té les idees molt clares». «Si fem les coses bé i com ell vol, serà un gran any», ha reblat.

«En el seu millor moment»

Parés s’ha desfet en elogis cap al pivot defensiu, del que admira les seves qualitats futbolístiques –ritme, joc aeri, posició, polivalència–, i també altres aspectes més personals, com ara la seva formació universitària. Tot i els 32 anys, Parés ha afirmat que el jugador està «en creixement» i que arriba al club reusenc «en el seu millor moment». Tot i no ser una de les seves qualitats, ha destacat que en la darrera temporada va anotar quatre gols.

tracking