Diari Més

Les entrades pel partit que enfrontarà el Nàstic i el Barça costen entre 15 i 30 euros

El matx tindrà lloc el vespre del 4 d'agost al Nou Estadi

Messi durant el partit que va enfrontar els blaugranes i la Juventus a la International Champions Cup als Estats Units.

Les entrades pel partit que enfrontarà el Nàstic i el Barça costen entre 15 i 30 eurosEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona ha confirmat l'acord que s'ha pres amb el FC Barcelona per disputar un partit amistós entre els primers equips dels dos clubs catalans durant la pretermporada futbolística. El matx es disputarà al Nou Estadi de Tarragona el divendres 4 d'agost, a les 20 hores. El preu de les entradesper aquest partit és de 15 euros a les zones de Gol, 20 euros a Preferent i 30 euros l’accés a Tribuna.

L’equip entrenat per Lluís Carreras s’enfrontarà al conjunt dirigit per Ernesto Valverde, un cop aquests hagin tornat dels Estats Units d’Amèrica, on els blaugrana estan disputant la International Champions Cup. Tots els socis del Nàstic que hagin renovat el seu abonament fins al dia 31 de juliol, podran accedir al partit de manera gratuïta, tenint garantit el seu seient de la temporada 2017-2018. Per contra, a partir del dia 1 d’agost, els seients de tots els socis que no hagin renovat el seu abonament de cara a la temporada 2017-2018, quedaran alliberats per posar-los a la venda, exclusivament per aquest partit contra el Barça.

Els abonaments de la temporada 16/17 no seran vàlids en el matx contra el Barça. Tan sols es podrà accedir al Nou Estadi amb els abonaments de la temporada 17/18 o comprant una entrada a les taquilles o a les oficines del Nàstic.

L’horari de les oficines és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. A més, aquest dissabte, 29 d’agost, les oficines estaran obertes de 10 a 14 hores. El dia de partit, l'horari d'obertura serà des de les 9 hores i fins a la mitja part del matx.

tracking