Diari Més

López Garai: «No se m'ha fet estrany el primer partit com a entrenador»

Bones sensacions del tècnic del CF Reus, que ha deixat el mig camp per dirigir l’equip des de la banqueta

http://privado.diarimes.com/admin.php/mod.noticias/mem.detalle#

López Garai: «No se m'ha fet estrany el primer partit com a entrenador»CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aritz López Garai recordarà per molt temps la gespa de l’Estadi Municipal d’Ascó. És el lloc on, per primera vegada, ha viscut un partit com a entrenador, amb l’afegit de fer-ho dirigint els jugadors que fins fa unes setmanes compartien l’interior del terreny de joc amb ell. Tal com ha afirmat, fa temps que ha interioritzat el canvi de rol: «M’he sentit molt còmode des de la banqueta. No se m’ha fet estrany viure el partit des d’allà. Em sento entrenador des de la primera sessió que vaig dirigir, he canviat el xip molt ràpidament»

Al marge de la novetat, el partit ha servit per agafar embranzida en una temporada en què el CF Reus té l’objectiu de consolidar-se com un equip de Segona divisió, una categoria que tot just va estrenar la temporada passada. L’enfrontament ha servit per demostrar sobre el verd la filosofia atrevida que l’entrenador basc vol inculcar als seus excompanys: «Hem d’intentar ser protagonistes, i recuperar la pilota ràpid per poder tenir-la i jugar-la. Hi ha moments en què ho hem aconseguit, i en d’altres no tant.». En el debut oficiós de tots els nous fitxatges (Santamaría, Álex Menéndez, Tito, Íñiguez, Gus Ledes i Borja Fernández), els reusencs van guanyar gràcies a un solitari gol de Querol, aconseguit al minut 10.

Els abonats poden recollir el carnet a partir d’aquest dilluns

A partir d’avui a les 12.00 hores, ja estaran disponibles els carnets dels abonaments per veure el CF Reus la temporada 2017-2018. D’aquesta manera, tots els aficionats que des del dia 13 de juliol s’han donat d’alta com a abonats amb seient fixe, podran recollir el seu carnet a la Botiga del club, situada al Centre Comercial El Pallol. Recordem que amb aquest carnet -així com el carnet ‘Sóc del Reus’- es podrà accedir a l’Estadi per veure el partit de dimecres vinent 26 de juliol contra el Villarreal CF. Els carnets ‘Sóc del Reus’ estaran disponibles properament. L’horari habitual de la botiga és de 9 del matí a 9 del vespre.

tracking