El Nàstic impressiona davant un Villareal poc incisiu

Lluís Carreras debuta amb victòria com a entrenador grana (2-0)

Els grana celebren la victòria després del partit.

El Nàstic impressiona davant un Villareal poc incisiuCristina Aguilar

El Gimnàstic de Tarragona es va portar el primer partit de pretemporada davant un rival d'altura, el Villareal (2-0), que malgrat dominar l'enfrontament va veure com l'equip local, molt ordenat, el va superar en eficàcia golejadora.

Primer quart d'hora insípid al Nou Estadi sense ocasions clares per a cap dels dos conjunts que van jugar a un ritme passiu, lent i esperant l'error del contrari. Omar Perdomo va avançar al Nàstic aprofitant-se d'un error de la defensa groga que el va deixar sol davant Andrés, al que va superar amb un tret ras i creuat.

Va cedir la possessió i el control del partit el Nàstic esperant una contra amb els seus homes ràpids de banda, Omar i Brugui, per intentar ampliar l'avantatge en el marcador.

Tejera, en el minut 23, de llançament de falta, gairebé sorprèn novament a Andrés que va mirar com la pilota fregava l'esquadra del seu pal esquerre, en un xut que li va sobrar altura.

Domini estèril del Villareal que tan sols va poder crear veritable perill a la porteria de Stole Dimitrievski gràcies a una gran rematada de Sansone que va rebotar al pal esquerre del porter macedoni del Nàstic.

Va poder ampliar l'avantatge un Nàstic molt ordenat que en les botes de Brugui, la gran sorpresa del partit, va tenir el segon, però Andrés va endevinar la idea del jove davanter del filial del Gimnàstic de Tarragona.

Mario, pel Villareal, va desaprofitar la més clara per al submarí just abans del final del primer acte.

Amb vint-i-dos protagonistes nous va començar un segon acte en el qual el ritme va incrementar en comparació a l'inici de l'encontre i en el qual es van veure jugades d'atac per tots dos costats.

Poc va trigar l'equip de Fran Escribá a prendre el control del partit desequilibrant per bandes sense trobar el camí del gol malgrat les clares ocasions de les quals va disposar en uns bons primers 25 minuts del segon acte.

No obstant això, i quan tot semblava indicar que l'empat estava a prop, Stephane Emaná, en el minut 75, va aconseguir superar amb un tret ras des de fora de l'àrea a un Barbosa que malgrat l'estirada res va poder fer.

El propi Barbosa, va evitar, dos minuts més tard, el tercer amb una esplèndida parada quan el gol ja se celebrava en les graderies d'un Nou Estadi que va registrar una entrada discreta malgrat rebre a un equip de Primera Divisió.

Nàstic: Dimitrievski; Kakabadze, Perone, Djetei, Abraham; Zahibo, Tejera, Maikel; Omar, Barreiro, Brugui. També va jugar: Perales (Álex, min.83); Pol, Suzuki, Blanco, Ivan; Molina, Carlos García (Sandro, min.83), Juan Muñiz; Delgado, Stephane, Rayco (Roger, min.83).

Villareal: Andrés; Mario, Bonera, Pau, Costa; Rodri, Chuca, Leo, Suárez, Soriano; Sansone i Mario González. També va jugar: Barbosa; Rukavina, Semedo, Víctor Ruiz, Marín; Ramiro, Imanol, Castillejo, Raba; Bakambu i Soldado.

Gols: 1-0, min.15: Omar. 2-0, min.75. Stephane Emaná

Àrbitre: Josep Subirats Matamoros (comitè català). Va mostrar cartolina groga a Soriano (min.29), Víctor Ruiz (min.50), Semedo (min.77), per part visitant.

Incidències: Partit de pretemporada disputat al Nou Estadi de Tarragona davant 2.936 espectadors.