Diari Més

L'entorn de Dídac Vilà veu «difícil, no impossible» que acabi al CF Reus

L’exjugador de Milan i Espanyol entrenarà amb els reusencs mentre resol la seva situació amb l’AEK Atenes

A la dreta, el futbolista Dídac Vilà durant un partit amb la samarreta de l'Espanyol.

L'entorn de Dídac Vilà veu «difícil, no impossible» que acabi al CF ReusEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«En principi és força complicat, però mai hi ha res impossible». Aquesta ha estat la resposta d’una font propera a Dídac Vilà quan el Diari Més li ha preguntat per la possibilitat que l’exfutbolista de clubs com el Milan, l’Espanyol, l’Eibar i el Betis acabi jugant al CF Reus. De moment el que és cert és que el lateral esquerre de 28 anys s’incorporarà a partir d’aquest dilluns a les ordres d’Aritz López Garai i entrenarà amb l’equip roig-i-negre mentre resol el que el club reusenc, en una nota per informar de la seva incorporació, ha definit com a «diversos temes burocràtics».

En concret, el jugador està pendent de resoldre la seva desvinculació amb l’equip on va jugar la temporada passada, l’AEK Atenes. Dídac Vilà i el seu agent afirmen que el contracte va finalitzar el juny passat, però el club grec manté que aquest acaba el juny de l’any vinent. Després d’intentar resoldre la situació de forma amistosa, ara l’entorn del jugador ha resolt denunciar l’AEK Atenes als organismes competents per poder desencallar la situació.

Buscant tranquil·litat

Dídac Vilà ha escollit el CF Reus per treballar i entrar en una dinàmica d’equip en aquesta zona, propera a Barcelona però amb la tranquil·litat d’estar fora de l’òrbita de l’Espanyol. L’actitud del club grec ha complicat el fitxatge del lateral per l’equip blanc-i-blau, que ja es donava per fet. Segons fonts properes al jugador, el fitxatge pel conjunt barceloní encara és una possibilitat oberta mentre no signin a ningú en el seu lloc. L’agent del jugador, Raúl Verdú, té bones relacions amb el club reusenc, ja que fins fa quatre mesos representava Natxo González. Això ha propiciat que el futbolista es decantés pels roig-i-negres en detriment d’altres clubs de la zona.

El jugador es va formar al planter de l’Espanyol, i va debutar al primer equip l’any 2009, combinant aparicions amb aquest conjunt i amb el filial. El 2011 va fitxar-lo el Milan, amb qui no va tenir oportunitats. Després de diverses cessions a l’Espanyol, el Betis, l’Eibar, el 2015 va fitxar per l’AEK Atenes.

tracking