Diari Més

Bernabé Barragán reforça la porteria del Nàstic

Té 24 anys, prové del filial de l’Atlètic de Madrid, i arriba per oferir la màxima competència a Stole Dimitrievski

Bernabé Barragán, nou porter del NàsticAtlètic de Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bernabé Barragán, de 24 anys, és el meta escollit per defensar la porteria del Nàstic. El porter, que signa per tres temporades, arriba procedent de l’Atlètic de Madrid B, tot i que darrerament ha actuat com a tercer porter de la primera plantilla del conjunt matalasser.

El meta arriba per suplir a Manolo Reina i per oferir competència a Stole Dimitirevski a les ordres de Lluís Carreras. El porter va néixer a Los Palacios i es va formar a les categories inferiors del Betis.

Reina va anunciar fa alguns dies que deixava el Nàstic per fitxar pel Mallorca de Segona Divisió B, on l’acompanyaria un dels millors tècnics de la història recent del Nàstic, com és Vicente Moreno. Amb la seva marxa, Dimitrievski quedava com a únic porter del club grana, i José Perales es postulava com a solució si no acabava arribant cap meta més. Tot i això, finalment s’ha pogut fitxar un porter.

A principis del mes de juliol es va desvincular del club matalasser perquè el club no comptava amb ell. El jugador andalús destaca per la seva alçada, 1,89 metres. Entre les seves qualitats cal remarcar els seus reflexos sota pals, la sortida de pilota amb els peus i la seguretat en les pilotes aèries.

Problemes a l’hora de contractar a Pau Torres, del Valladolid, han motivat que el Nàstic s’hagi decidit per aquest porter. Torres ja va estar a l’òrbita del Nàstic la temporada passada, però no va acabar fitxant perquè el club va optar per Dimitrievski. Durant aquest curs, el macedoni haurà de competir amb la nova incorporació.

tracking