El reusenc, medalla d'or en el Mundial d'atletisme adaptat

Gerard Descarrega, amb el seu guia, després de guanyar la cursa.

Gerard Descarrega es converteix en el rei dels 400 metresParalímpicos.es

Gerard Descarrega i la seva guia Marcos Blanquiño es van alçar aquest dimarts amb l'or en els 400 metres, classe T11, en la cinquena jornada del Mundial d'atletisme adaptat que se celebra a Londres.

La parella espanyola va entrar primera en meta amb un temps de 51.47 i va repetir l'or assolit en els Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro en aquesta mateixa prova.

La medalla d'or de Gerard Descarrega i Marcos Blanquiño és la quarta d'Espanya en aquests Mundials. Les altres tres van ser bronzes per al corredor balear Joan Munar, en els 100 metres classe T12 de discapacitats visuals; la segona de la madrilenya Sara Andrés, en els 400 metres categoria T44 de discapacitats físics; i la tercera de Deliber Rodríguez en els 400 metres de discapacitats intel·lectuals.