Diari Més

Tres equips de Primera provaran el CF Reus en una pretemporada de luxe

El Vila-real s’afegirà properament a una llista que completen Athletic de Bilbao, Girona, València Mestalla, Cornellà, Lleida i Ascó

L'equip ha començat els entrenaments de l'estada de pretemporada a Rialp.

Tres equips de Primera provaran el CF Reus en una pretemporada de luxeCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres equips de la Primera Divisió espanyola posaran a prova el CF Reus en una pretemporada de luxe en què els roig-i-negres es troben immersos en un procés de reforma. L’Athletic Club de Bilbao (el 29 de juliol a Leioa, Biscaia) és el rival més il·lusionant d’una llista on ja hi figura el recent ascendit Girona i s’hi afegirà en breu el Vila-real. El club castellonenc, anterior equip del flamant central roig-i-negre Pablo Íñiguez, té la data del proper dimecres 26 de juliol reservada per un partit que, tal com s’oficialitzarà properament, jugaran contra els reusencs.

El primer test del CF Reus de López Garai serà aquest dissabte contra l’Ascó, al camp de l’equip de la Ribera d’Ebre. Després d’enfrontar-se al submarí groc i als lleons, serà el torn de tres equips de la Segona Divisió B: la Unió Esportiva Cornellà, el filial del València i el Lleida Esportiu. Els roig-i-negres es presentaran oficialment contra el Girona, el 12 d’agost a les vuit de la tarda a l’Estadi Municipal de Reus.

Les cinc cares noves de l’equip reusenc van trepitjar ahir per primer cop la gespa de Rialp, que des de fa 14 anys és el campament base on els de la capital del Baix Camp es conjuren per fer front a cada temporada. El porter Roberto Santamaría, els defensors Pablo Íñiguez i Álex Menéndez, i els migcampistes Gustavo Ledes i Tito són les primeres incorporacions que supleixen les onze baixes que l’equip ha confirmat fins ara respecte la temporada anterior. López Garai, que l’any passat s’exercitava com a jugador a Rialp, enguany ho fa donant ordres als seus excompanys i als nouvinguts.

Emmarcats per les muntanyes d’aquesta localitat del Pallars Sobirà, els roig-i-negres construeixen els fonaments d’una campanya que ha de servir per consolidar-los a la categoria que tot just van estrenar l’any passat. Per fer-ho, esperen l’arribada dels jugadors que falten per completar la plantilla. Per suplir les onze baixes que s’han produit, els reusencs haurien d’incorporar dos defensors, dos migcampistes i dos davanters, tot i que els reforços més imprescindibles són els del centre del camp.

tracking