Diari Més

Dani Martínez marxa del CBT

L’aler segueix els passos de Ferran Torres i Marc Giménez

Dani Martínez.

Dani Martínez marxa del CBTJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dani Martínez no seguirà l'any que ve al el Club Bàsquet Tarragona. El jove jugador de 23 anys buscarà continuar amb la seva carrera professional lluny de Tarragona.

D'aquesta manera, Dani Martínez s'uneix a Ferran Torres i Marc Giménez, jugadors de la pedrera del club que han hagut de deixar de jugar a Tarragona per la falta de suports que garanteixin la continuïtat del projecte de básquet professional amb jugadors de casa.

Dani Martínez va ingressar al CBT fa dotze anys, en categoria preinfantil, i ha passat per totes les categories de formació fins a arribar al primer equip. Amb el descens administratiu a lliga EBA, Dani Martínez va començar a entrar en els plans de Berni Álvarez.

A la temporada 2012-013 Dani Martínez ja era un dels fixes a la rotació del primer equip, va jugar 28 partits i va anotar més de 4 punts per partit. L'any següent, la seva progressió li va convertir en un dels jugadors més utilitzats per Berni Álvarez i va anotar gairebé 10 punts per partit. Ja a LEB Plata, el jugador de Tarragona va continuar amb la seva evolució.

L'any passat, després d'haver disputat només cinc jornades de lliga, Dani Martínez es va trencar els lligaments creuats del genoll i es va perdre tota la temporada, no obstant això, Dani va tornar a les pistes i ho va fer de la millor manera possible, realitzant la seva millor temporada com a professional. 10 punts per partit en 25 minuts de joc.

Dani Martínez deixa Tarragona després d'haver jugat 110 partits amb la samarreta de tota la seva vida, gairebé 800 punts anotats amb el primer equip. Ara Dani Martínez continuarà amb la seva progressió lluny de Tarragona, en una ciutat on pugui tenir l'oportunitat de créixer en la seva carrera esportiva.

Tal com va fer Ferran Torres, Dani Martínez també s'ha volgut acomiadar del club amb una carta dirigida als aficionats del club, l’aler de Tarragona assegura que «des dels dotze any que porto la samarreta del CBT i he crescut com a jugador i com a persona». Martínez creu que ha arribat el moment de «fer un pas més en la meva carrera esportiva. Vull demostrar a tots els entrenadors que m'han ajudat que el seu treball té recompensa».

tracking