Diari Més

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha denunciat 92 vehicles per aparcar malament

Són multes corresponents a estacionaments en zones reservades al transport públic durant el juny

Un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha denunciat 92 vehicles per aparcar malamentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana ha sancionat un total de 92 vehicles per aparcar en zones reservades al transport públic. Aquest és el resultat de la campanya de control dels vehicles estacionats en els reservats per al transport públic urbà.

Durant la primera setmana, del 5 a l'11 de juny, anomenada intensiva, on es demanava la col·laboració de tots els membres de la Guàrdia Urbana, hi ha hagut un resultat del 45 denúncies, més 7 que ja s’havien efectuat els primers dies del mes, amb un total de 52, el 56% de les denúncies.

L’evolució per setmanes d'aquesta campanya ha estat en descens, motivat perquè la primera ha tingut una major programació de serveis i major dedicació, sense oblidar que amb l'acció sancionadora i informativa, a més de la publicitat als mitjans de comunicació, fet que ha provocat una reducció de la infracció. També la darrera setmana ha estat afectada pel nombre d'objectius i el dispositiu especials dels focs artificials.

El major nombre de denúncies ha estat als reservats de la zona centre de la ciutat, si be s'han posat algunes als barris de Ponent i Llevant. També cal remarcar la tasca informativa duta a terme en els actuacions del agents de la Unitat de Trànsit, que no ha estat en tots el casos repressora, sinó també informativa, esmentat les conseqüències d'aquest estacionament indegut. Cal dir també, que moltes d'aquestes denúncies han estat notificades, i això afavoreix la conscienciació ciutadana.

tracking