Diari Més

El Zaragoza renuncia al fitxatge de Perone

El defensa, de 30 anys, continuarà al Nàstic, que es va tancar en banda a permetre cap sortida negociada

Bruno Perone, defensa central del Nàstic.

El Zaragoza renuncia al fitxatge de PeroneNàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons que han confirmat fons del RealZaragoza, finalment han desestimat el fitxatge del defensa del Nàstic,BrunoPerone.

Malgrat l'acord existent entre el jugador i l'equip de Saragossa, que ara entrenaNatxoGonález, les dificultats per la negativa de l'equip grana a permetre una sortida negociada han trencat l'interèsde l'equip aragonès.

Fa tot just un parell de dies, el president del Consell d'Administració del Nàstic,Josep Maria Andreu va mostrar-se molt taxatiu sobre la situació del central: «Peroneté contracte amb el Nàstic, li queda un any més i nosaltres volem que es quedi». Andreu va deixar clar que, «qui vulgui aPeronehaurà de pagar els 3 milions d'euros de la seva clàusula de rescissió».

Segons que havien explicat des del club aragonès, tal com recolliaHeraldode Aragón, el jugador brasiler, davant l'interèsde González, havia intentat negociar una indemnització amb el Nàstic per la seva sortida. Sempre segons les mateixes fonts, aquesta quantitat l'anava a abonar el mateix jugador de la seva butxaca, perfaciltarla seva arribada a Saragossa.

Finalment, però, el Nàstic no tan sols no ha deixat marxar el brasiler, sinó que té intenció, segons que va declarar Josep Maria Andreu, d'ampliar el seu contracte amb el Nàstic.

tracking