Diari Més

El CF Reus necessita el millor Vitor en la temporada de la consolidació

El màgic mitja punta portuguès no va poder tenir continuïtat la campanya passada per culpa de les lesions

Vitor Silva intenta marxar de dos rivals durant el Reus-Saragossa d'aquesta temporada.

El CF Reus necessita el millor Vitor en la temporada de la consolidacióOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vitor Silva és la màgia al CF Reus. El mitja punta portuguès, de 33 anys, és un dels fitxatges de més renom que ha realitzat el CF Reus en la seva història recent. Va arribar fa tres temporades procedent de la màxima categoria portuguesa i, a Segona B, va deixar mostres de la seva innegable qualitat, la qual han pogut aplaudir els aficionats de l’Estadi Municipal en els tres últims anys.

Vitor, però, no ha pogut donar el millor de si mateix en la millor temporada de la història del club roig-i-negre. Enguany, únicament ha estat capaç de disputar 15 enfrontaments, 8 d’ells com a titular. Són números massa pobres per a un futbolista que és el líder de l’equip, amb la pilota als peus. 872 minuts són uns registres pèssims. Però tot té una explicació. El portuguès no ha tingut la sort desitjada amb les lesions, i s’ha passat més de mitja temporada en el dic sec.

El migcampista va caure lesionat a principis de temporada i, quan sortia de la infermeria i començava a treure el cap, nou contratemps en forma de lesió. Així, fins a principis d’any, quan va començar a reaparèixer. A dos mesos de finalitzar la competició, es va poder tornar a veure a un Vitor Silva competitiu, però no al seu millor nivell. I és que anar entrant i sortint de lesions amb 33 anys no és el millor dels escenaris per a un futbolista que necessita, per sobre de tot, confiança i continuïtat.

Aritz López Garai té en Vitor el líder que necessita l’equip la pròxima temporada, un futbolista que sigui capaç de fer entendre als seus companys què vol l’entrenador i que ho faci guanyant-se a la plantilla amb grans actuacions i detalls de la seva màgia innegable i inqüestionable.

De moment, ell és un dels que començarà la pretemporada el pròxim dilluns 10 de juliol a l’Estadi Municipal.

tracking