Diari Més

El grana grana Álex López podria acabar al Lorca que entrenarà Curro Torres

Curro Torres, exentrenador del València Mestalla, va sonar com a entrenador del Nàstic

Álex López

El grana grana Álex López podria acabar al Lorca que entrenarà Curro TorresNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Álex López, que té tots els números per abandonar al Nàstic, podria continuar jugant a la Segona Divisió A. Tot i que fa alguns dies que va sonar per al Mallorca de Vicente Moreno, el punta de Calafell, al qual encara li resten dos anys de contracte amb el Nàstic, és un objectiu del Lorca, conjunt que aquesta temporada militarà a la Segona Divisió A.

En les darreres hores, el club murcià ha viscut novetats importants, com l’arribada de Curro Torres a la banqueta, procedent del València Mestalla. Aquest entrenador, que també havia sonat pel Nàstic abans de l’arribada del nou tècnic grana, coneix a Álex López de la seva etapa al filial valencianista. Per tant, el jugador, que no ha pogut triomfar al Nàstic durant les dues temporades en les quals hi ha militat, podria fer les maletes cap a Múrcia com a cedit, encara que no és gens descartable que ho faci amb la carta de llibertat. No és descartable, però també és poc probable, ja que l’aposta del Nàstic pel calafellenc fa dos estius va ser tan forta que van pagar una quantitat propera als 150.000 euros per incorporar-lo.

Tant Álex López com Stephane Emaná són dos davanters que no tenen assegurats els minuts que necessiten al Nàstic, i ambdós hauran de buscar una sortida per seguir amb la seva progressió.

tracking