Diari Més

Marcos Tébar apunta a tornar a la Lliga Índia després de quedar lliure

Després del 30 de juny és agent lliure i la Lliga Índia s’havia tornat a interessar en els seus serveis

Tébar, contra el Saragossa.

Marcos Tébar apunta a tornar a la Lliga Índia després de quedar lliureOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marcos Tébar ja no és jugador del CF Reus. El centrecampista era un dels jugadors sobre els quals hi havia dubte a l’hora d’oferir la renovació. El club reusenc tenia clar que havia de mantenir el bloc si volia seguir triomfant la pròxima campanya a la Segona Divisió A, i no ho aconseguirà, almenys en el centre del camp. Cap dels quatre futbolistes que l’integraven seguirà vestint la samarreta de l’entitat de la capital del Baix Camp.

Marcos Tébar era l’únic futbolista que tenia opcions, després de saber-se les altres tres sortides (Ramon Folch, Álex Albístegui i Aritz López Garai) de seguir en el centre del camp del CF Reus. Tot i això, el futbolista no ha renovat el contracte i, des de divendres, és un jugador que pot fitxar lliurement per l’equip que el vulgui.

Tébar, que va arribar al CF Reus el darrer dia del mercat d’hivern procedent del Delhy Dinamos de la Lliga Índia, va aterrar a territori reusenc per convertir-se en un home molt important, en un centrecampista que no només pogués suplir una possible baixa d’Aritz López Garai o de Ramon Folch, sinó que també fos capaç de competir amb ells. No va ser així, ja que els dos centrecampistes titulars van jugar tots els minuts de què van disposar. Tret de lesions o sancions, sempre van ser Folch i López Garai.

No està completament descartat que Marcos Tébar pugui tornar a fitxar pel CF Reus (ja que no es tractaria d’una renovació en haver finalitzat la vinculació les dues parts), ja que la seva qualitat és innegable. Es tracta d’un futbolista que va arribar al més alt, i que ara ha de tornar a començar per demostrar què té a les botes. Tot i això, el futbolista compta amb un gran cartell a la Lliga Índia, i aquesta sembla la seva més que probable destinació en els pròxims dies.

El club, de moment, no ha facilitat la llista de baixes. No té per què fer-ho, ja que els jugadors que acaben contracte, simplement finalitzen la seva vinculació i deixen de pertànyer al club.

Edgar i Miramón

De fet, els dos jugadors que volia renovar el CF Reus ja són futbolistes reusencs a tots els efectes. Jorge Miramón, que ha quallat un gran final de temporada com a lateral dret, va renovar a finals de la passada setmana fins el 30 de juny del 2018. Per la seva banda, Edgar Hernández, un dels grans ídols de l’afició, també continuarà com a jugador reusenc, i es mantindrà a les ordres d’Aritz López Garai fins la temporada vinent, tot i que en el seu contracte hi ha una segona campanya opcional.

tracking