Poliesportiu

Més de 2.700 intrèpids inunden els Pallaresos amb l'Eternal Running

Una prova de 10 quilòmetres amb 80 obstacles pel camí va convertir el municipi tarragoní en una festa que va superar totes les previsions

Els participants es van divertir.

Més de 2.700 intrèpids inunden els Pallaresos amb l'Eternal RunningOlívia Molet

El municipi dels Pallaresos va ser capaç, aquest diumenge durant tot el matí i el migdia, de convertir-se en l’epicentre esportiu de la zona (juntament amb Altafulla, que celebrava la Copa del Món de Paratriatló). Portaven molts mesos, tant ajuntament com col·laboradors i organitzadors intentant muntar una prova que fos de somni, que ningú la pogués oblidar. I així va ser.

Més de 2.700 persones van prendre part en una de les proves més peculiars que es recorden a la zona. L’Eternal Running, una competició desconeguda per a molts, es va convertir en la millor forma per passar un cap de setmana entretingut, en família o amb els amics.

Era ben senzill. Deu quilòmetres de competició, en els quals hi havia una vuitantena d’obstacles. Arribar a la meta, per tant, no era gens senzill. Almenys, no ho semblava. A partir de les onze del matí van iniciar la prova els participants i, a les dues del migdia, els podis d’honor amb els tres millors per categoria.

Travessar un circuit de pneumàtics, caminar sobre fang, endinsar-se en arenes movedisses... Qualsevol cosa per arribar a la línia de meta en un dia que va acompanyar de principi a fi. De fet, els que van aconseguir finalitzar l’Eternal Running, van gaudir d’una degustació de paella, que va servir per arrodonir el dia.

Però, com en qualsevol competició, també hi va haver guanyadors. I, en aquest cas, van ser Ismael Mateo (Denontzat invencible, 50’44), en la categoria de nois, i Judit Rovira (10 Crossfit Valls, 59’50). El podi d’honor masculí el van completar Gorka Orue (Denontzat Invencible, 50’59) i José Manuel Camacho (G Siluet’s Gimnas, 51’16), segon i tercer, respectivament. El femení el van completar Leticia Barrio (Los Cuquis, 1.12’14) i Georgina Duran (1.15’39). Dissabte a la nit també es va desenvolupar una prova de l’Eternal, però més reduïda, on els millors van ser David Martín (IND, 18’30) i Sonia Meca (26’31, Pro Team Legion Race).