Diari Més

Maikel Mesa, reforç a la medul·lar

El canari, de 26 anys, es converteix en la primera incorporació oficial del Nàstic després d’abandonar el descendit Mirandés

Maikel Mesa, amb l'Osasuna.

Maikel Mesa, reforç a la medul·larEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ja té el primer reforç del mercat d’estiu. Es tracta de Maikel Mesa Piñero, centrecampista nascut a Santa Cruz de Tenerife fa 26 anys (els ha fet aquest 4 de juny) i que signa amb els tarragonins un contracte de dues temporades que podrien acabar sent tres depenent de si s’acaben complint certs objectius (que no va desvetllar el club en el comunicat emès durant la tarda d’ahir).

El primer fitxatge oficial dels tarragonins arriba procedent del Mirandés, equip que enguany ha baixat a Segona Divisió B després de finalitzar en última posició a Segona A en una temporada per oblidar. Enmig d’aquesta negativitat, Maikel Mesa ha estat un dels únics futbolistes que ha aconseguit destacar.

De fet, dels 42 enfrontaments possibles, n’ha disputat 35, marcant sis gols en tots ells. Mesa, a més, és un gran recuperador de pilotes que també se suma bé a l’atac. És un d’aquells centrecampistes totals dels que parlen els entesos en el món del futbol. Pot actuar tant de pivot com en posicions més avançades i, tot i la seva joventut, ja té experiència en el món professional.

Només ha jugat una temporada a Miranda de Ebro, equip al qual va arribar-hi procedent de l’Osasuna, a Segona Divisió. Quan l’equip navarrès va ascendir, amb Mesa a la plantilla, va decidir prescindir del futbolista de Santa Cruz de Tenerife, que es va buscar la vida en un club que li pogués oferir els minuts que buscava. Formant part de la plantilla de l’Osasuna, també va anar cedit, la temporada 2014-15, al Ràcing de Ferrol.

Des del Nàstic destaquen «la seva capacitat d’arribada a porteria contrària des de la segona línia, el bon posicionament defensiu i el criteri en la sortida de pilota des de la zona defensiva». O sigui, que ho té tot, segons el Nàstic, per triomfar a Tarragona al costat del nou tècnic grana. El futbolista està pendent encara de realitzar-se la revisió mèdica, després de la qual serà presentat davant de la seva afició.

Cal recordar que aquest dimecres el club tarragoní va oferir la llista de baixes, de jugadors que no continuaven després d’acabar contracte i que, per tant, des d’ahir ja era el moment de començar a donar altes. La primera és la de Maikel Mesa, però la direcció esportiva té altres negociacions força avançades que es coneixeran en breu.

tracking