La tarragonina Marina Tibau, subcampiona de Catalunya de llançament de pes

Tibau va aconseguir pujar al podi en categoria absoluta amb un millor llançament d’11, 53 metres

Tibau va aconseguir pujar al podi en categoria absoluta amb un millor llançament d'11, 53 metres.

La tarragonina Marina Tibau, subcampiona de Catalunya de llançament de pesCedida

L’atleta tarragonina Marina Tibau, del Club Atletisme Tarragona, es va proclamar subcampiona de Catalunya de llançament de pes en categoria absoluta el passat dimecres en el Campionat de Catalunya disputat a l’Estadi Joan Serrahima de Barcelona. En aquest mateixa Campionat, Mireia López i Maria Álvarez aconseguien plaça de finalista.

Marina va aconseguir pujar al segon calaix del podi amb un millor llançament d’11,53 metres. Només la va superar la que fou atleta internacional Irache Quintanal, amb un llançament de 13,33 metres.

Per altra banda, Mireia López va aconseguir ser 5ª en els 100 metres tanques amb un temps de 15.07 segons. A la semifinal, creuava la meta en 2a posició a la seva sèrie, aturant el cronòmetre en 14.44 segons i aconseguint la classificació directa per a la final. Mireia també va córrer la semifinal dels 200 metres llisos, on també aconseguia el pas directe a la final aturant el cronòmetre en 25.77 segons. No va arribar a disputar la final per precaució davant unes molèsties físiques.

Per últim, Maria Álvarez va finalitzar en 8a posició en el salt d’alçada, després de superar el llistó als 1,51 metres.