Diari Més

Romà Bancells i Càndid Ballart, encantats d'arribar al Reus Deportiu La Fira

Provenen del Vic i del Voltregà, respectivament

Els dos jugadors presentats.

Romà Bancells i Càndid Ballart, encantats d'arribar al Reus Deportiu La FiraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu La Fira vol protagonitzar una temporada històrica enguany. Des del club de la capital del Baix Camp són ben conscients que resultarà més que complicat superar el que van assolir l’any passat, quan es van coronar campions d’Europa després d’una molt competida Final Four disputada a Lleida. Tot i això, el club està treballant al màxim per intentar comptar amb un equip molt competitiu, que estigui a les ordres de Jordi Garcia, que ja va demostrar dimarts durant la seva presentació que havia estat per a ell tot un somni poder ser l’escollit per comandar la banqueta roig-i-negra.

Ahir va ser el torn de la presentació oficial de dos fitxatges del primer equip, dos jugadors que arribaran per intentar fer incrementar el nivell d’una plantilla molt difícil de millorar.

Dos que arriben d’Osona

El primer és Romà Bancells, jugador que arriba del Roncato Patí Vic, club de la seva vida, que va assegurar durant la presentació que «és molt difícil dir-li que no a un Reus Deportiu». El jugador, que arriba amb el cartell de crack, també va voler deixar clar que treballarà per tal d’ajudar a l’equip i guanyar-se un lloc a la pista.

Per altra banda també ha arribat Càndid Ballart, porter que ve procedent d’un altre equip osonenc, el Club Patí Voltregà. El meta tindrà la difícil papereta de substituir a Pedro Henriques, que ha tornat a Portugal de la seva cessió. «Em va fer molt content rebre la trucada del Reus», va destacar Ballart, tot deixant clar que la pressió no l’afectarà i, sobretot, que intentarà parar «tantes boles com pugui».

Els dos jugadors es van mostrar il·lusionats i ambiciosos pel fet de poder formar part d’un projecte com el del Reus Deportiu, que ja va anunciar que arrencarà la pretemporada el 21 d’agost.

nts el proper 21 d’agost.

tracking