Diari Més

Edgar Hernández renova per una temporada amb opció a una altra

El davanter, tota una icona a Reus, referma la seva vinculació amb el club i buscarà més protagonisme la campanya vinent

Edgar Hernández.

Edgar Hernández.Xavi Guix/CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Edgar Hernández continuarà vinculat al CF Reus, com a mínim, fins el 30 de juny del 2018. Així ho va comunicar el club roig-i-negre aquest dimarts a la tarda, en un escrit en el qual també s’especifica que el contracte és per una temporada amb opció a una altra. O sigui, que depenent de certs objectius, el punta barceloní podria seguir a Reus fins el 30 de juny del 2019.

El davanter no ha gaudit dels minuts que desitjava aquesta temporada, però el club de la capital del Baix Camp ha valorat altres circumstàncies a l’hora de perllongar la seva vinculació. El futbolista és un home molt estimat a la ciutat i va ser clau en l’ascens de l’equip a Segona Divisió A, amb Natxo González a la banqueta. La seva connexió amb l’afició és màxima, i ningú hauria entès que el club no hagués apostat per la seva continuïtat, perquè el que aporta el punta va més enllà del que ha de demostrar sobre la gespa.

Durant la temporada 2016-17, recentment finalitzada, el futbolista s’ha vist superat per Máyor, que ha estat el davanter centre titular de Natxo González. Després de provar les opcions més adients, el tècnic basc va creure convenient que l’ex de l’Alcorcón era el jugador que necessitava l’equip per actuar de «9», amb què Edgar Hernández no va poder jugar tants partits com en la campanya anterior.

Tot i això, la seva participació ha estat per tenir-la en compte. Ha disputat, en la competició lliguera, un total de 20 enfrontaments. En nou d’aquests ha estat titular i, en els onze restants, ha estat cridat per sortir des de la banqueta. Un total de 944 minuts en els quals ha aconseguit marcar dos gols i en què ha vist quatre targetes grogues.

Amb ell i Máyor el club ja compta amb dos davanters centre. Tenint en compte que no és gens probable que Chrisantus segueixi al club, el director esportiu, Sergi Parés, haurà de buscar al mercat, com a mínim, un davanter centre, encara que podrien arribar-ne fins a dos.

Aquesta és la primera renovació que anuncia un CF Reus que haurà de recompondre la seva columna vertebral després de la marxa dels dos laterals titulars al Saragossa (Alberto Benito i Ángel), del capità, Ramon Folch, i de l’altre centrecampista titular, un Aritz López Garai que, des de fa una setmana és el nou entrenador de l’equip de la capital del Baix Camp. Sergi Parés, per tant, segueix enfeinat.

tracking