Diari Més

El CBT sortirà a Lliga EBA amb un equip de la casa

L’entitat blava n'ha informat als socis en una reunió al Serrallo durant aquest vespre

Una imatge de la reunió.

El CBT sortirà a Lliga EBA amb un equip de la casaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona ja ha decidit. En una reunió que es va desenvolupar aquest dijous al vespre, va comunicar als seus socis que el projecte de la base continuarà amb total normalitat, i que el primer equip competirà a Lliga EBA, la qual li pertoca després de descendir de LEB Plata.

Així ho va explicar Jacint Rodríguez, president des de la marxa de Loli Salas, qui va explicar la situació actual a les prop de cinquanta persones que es van acostar al pavelló del Serrallo per conèixer de primera mà què ha de passar amb el seu club.

Entre els assistents, també hi va fer acte de presència Berni Álvarez, actual entrenador del primer equip, i cara visible de l’entitat en tots els sentits. Una fila per davant seu hi seia Dani Martínez, un dels jugadors amb més cartell del club i que, probablement, abandonarà el CBT tenint en compte el seu potencial i les seves ganes de seguir creixent.

No pugen l’aportació

Segons va detallar el mateix Jacint Rodríguez, l’Ajuntament ha declinat incrementar l’aportació al club en concepte de subvenció. Actualment, aquesta ascendeix a 210.000 euros, i l’entitat blava necessitava un lleu increment per poder afrontar pagaments que s’han generat al llarg dels darrers anys. «Vam demanar un protocol extraordinari, però ens van contestar que el màxim que podia fer l’Ajuntament era el que havia fet. O sigui, aportar els 210.000 euros», va destacar l’actual màxim representant de la Junta Directiva.

Després de molts esforços per intentar incrementar aquesta partida, el CBT no ho ha aconseguit. Tot i això, finalment jugarà a la categoria que li pertoca. El president va explicar que «amb els compromisos adquirits amb els nostres espònsors i l’aportació de l’Ajuntament, ens veiem capaços de tirar endavant un projecte sota mínims».

També va parlar Sergi Bru, president del CBT abans de l’etapa de Loli Salas. Bru, sobre l’Ajuntament, va destacar que «se’ns ha donat peixet, se’ns ha donat vida», tot i que va afegir que «tirarem endavant. No deixarem el club penjat».

tracking