Diari Més

La Volta a la província de Tarragona rodarà aquest cap de setmana

En la 55a edició participaran 175 corredors, de 15 equips, i es diputaran un total de tres etapes

El regidor d'Esports, Jordi Cervera, i el director de la Volta, Joan Carles Ferran, en la presentació.

La Volta a la província de Tarragona rodarà aquest cap de setmanaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana es disputarà una nova edició de la Volta a la província de Tarragona, la 55a. Ahir fou presentada pel regidor d’Esports de l’Ajuntament, Jordi Cervera, que, després de mostrar-se orgullós per col·laborar en l’organització de la prova, va animar a tots els afeccionats a gaudir dels bons moments que podran veure, i pel director de la Volta Ciclista a la província, Joan Carles Ferran, que un total de 300 persones treballaran en l’organització de la carrera.

En total competiran en aquesta edició de la cursa per etapes més antiga que es corre a l’estat espanyol.

Seran dues les jornades de competició que viuran en directe les nostres carreteres. En total seran 175 corredors, de 15 equips diferents provinents de tot l’Estat, inclosos els vigents campions de les passades edicions, Joan Font (2016) i Xavi Pérez (2015). Es disputaran tres etapes: el primer dia, demà dissabte, on hi haurà les dues primeres etapes. La primera, al matí, amb sortida i arribada a L’Hospitalet de l’Infant. Serà una contrarellotge individual d’11,5 km, amb el coll de Balaguer.

El mateix dissabte, a la tarda tindrà lloc la segona etapa, amb sortida (16.45 h.) i arribada a la Pobla de Mafumet, serà una ruta de 90 kilòmetres, i que passarà per Constantí.

L’última etapa es disputarà el diumenge, a partir de les 11 hores i que acabarà al voltant de les 13 hores, després d’una ruta de 95 km que inclou el pas pel Coll de la Mussara.

tracking