Diari Més

El central Macky Bagnack agrada al Gimnàstic per reforçar la defensa

El camerunès, de 22 anys, es va formar al Barça i agrada molt a Lluís Carreras, flamant tècnic del club tarragoní

Bagnack.

El central Macky Bagnack agrada al Gimnàstic per reforçar la defensaReal Zaragoza

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer pas ja està fet. La prioritat que tenia el Gimnàstic de Tarragona no era una altra que la de contractar l’entrenador que ha de comandar l’equip la pròxima temporada. L’escollit ha estat Lluís Carreras, que seurà a la banqueta durant les dues pròximes campanyes, i que arriba per substituir a Nano Rivas, que va decidir deixar el club després d’ajudar-lo a aconseguir la permanència.

Són molts els jugadors amb els quals ha contactat el Nàstic, situació normal i més que comprensible tenint en compte que diversos futbolistes acaben contracte i que d’altres que encara tenen vinculació amb el club no compten.

Una de les posicions a reforçar serà la defensa. Els dos laterals viuran novetats, però també es contractaran entre un i dos defensors centrals. Djetei és una de les apostes més fermes del club i Xavi Molina, que sempre dóna la cara i és un dels jugadors més compromesos de l’entitat, també continuarà. Suzuki, si no arriba cap oferta interessant, també formarà part de la plantilla del Nàstic 2017-18, amb què ja hi hauria tres centrals de cara al pròxim curs. Ara bé, Xavi Molina, no és central nat, ja que sempre ha actuat com a centrecampista, però sempre acaba jugant a l’eix de la defensa, amb què es pot comptar també com a central. Bruno Perone i Iago Bouzón acaben contracte i no sembla que el club tingui la intenció de renovar-los. Així, caldria contractar entre un i dos centrals.

Macky Bagnack podria ser una opció per a la rereguarda. Aquest central camerunès, de tan sols 22 anys, acaba contracte amb el Saragossa i seria una opció més que fiable per al Nàstic. És un futbolista del perfil que busca Carreras. És contundent però, alhora, sap treure la pilota amb criteri. Una de les premisses que requerirà Lluís Carreras de cara a la pròxima temporada serà que els futbolistes, independentment de la posició on juguin, serà que no rifin l’esfèrica i que sempre estiguin disposats a jugar-la.

Bagnack va signar la passada temporada pel Saragossa per un any amb opció a un altre, amb què ara quedaria deslligat i estaria disponible per signar pel club que ell desitgés. El Nàstic seria una molt bona opció per a ell, ja que arribaria de la mà d’un entrenador al qual li agrada molt un jugador que es va formar al FC Barcelona.

Igual que Dongou

Lluís Carreras és un entrenador al qual li agrada molt el futbol combinatiu i el bon tracte de l’esfèrica. I el Barça és, de tots els clubs que hi ha a Espanya i probablement a Europa el que més jugadors forma amb aquest sentit futbolístic.

Bagnack, en aquest sentit, seria una incorporació adient pel tècnic, igual que que Jean Marie Dongou, davanter que també finalitza contracte amb el Saragossa i que està molt a prop de convertir-se en jugador del Nàstic. El punta, que no ha gaudit de molts minuts al club aragonès a causa d’una greu lesió, és una petició expressa de Lluís Carreras, que el coneix a la perfecció i que creu que pot aportar molt a l’equip.

tracking