Diari Més

Manu Lanzarote i Dongou podrien acompanyar a Carreras

Els dos futbolistes es podrien incorporar a l'equip grana

Lluís Carreras, en la seva etapa al Saragossa, on no va poder assolir els objectius fixats.

Manu Lanzarote i Dongou podrien acompanyar a CarrerasHeraldo de Aragón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Carreras es posarà a treballar immediatament colze amb colze amb Emilio Viqueira, director esportiu del club grana. Tot i que el màxim responsable esportiu té avançades moltes incorporacions, el tècnic també voldrà dir la seva i, en aquest sentit, hi ha dos futbolistes que el podrien acompanyar.

Un d’ells és Manu Lanzarote. El barceloní, de 33 anys, actua habitualment com a extrem esquerre, encara que també pot jugar de mitja punta. És un futbolista de la total confiança de Lluís Carreras, ja que ha jugat amb ell en diversos equips. Va militar a les files del Sabadell tant a Segona B com a Segona A, amb Carreras a la banqueta i, a més, va actuar al Saragossa. És un futbolista veterà al qual encara li resta una temporada bona. Vindria de la mà de l’entrenador, que hi té dipositada la seva confiança.

També podria acabar vestint de grana Jean Marie Dongou. Aquest és un cas més especial, ja que s’ha passat més temps darrerament a la infermeria que no pas als terrenys de joc. El camerunès, de 22 anys, no va triomfar al Barça i va acabar marxant cap al Saragossa, a la recerca d’una aventura que el convertís en un futbolista important a la Lliga espanyola. Tot i això, les lesions han impedit que pogués progressar i ara acaba contracte amb el Saragossa.

tracking