Diari Més

Constantí fa un reconeixement a la campiona d'Espanya de Tir amb Arc, Èlia Canales

L’esportista forma part del Club de Tir amb Arc Constantí

Èlia Canales va rebre un diploma en la seva recepció a l'Ajuntament.

Constantí fa un reconeixement a la campiona d'Espanya de Tir amb Arc, Èlia CanalesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Constantí va oferir, ahir dimecres, un acte de reconeixement a Èlia Canales, del Club de Tir amb Arc Constantí. La jove ha estat campiona d’Espanya i Catalunya de Sala (Indoor) en categoria Cadet aquesta temporada. Canales també s’ha proclamat campiona de la Lliga Catalana d’aire lliure i ocupa la 2ª posició en la Lliga Nacional Cadet, en la qual encara s’han de disputar dues tirades.

L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Fede Díaz, van ser els encarregats de rebre la campiona. Li van entregar un diploma i un obsequi com a reconeixement a la seva brillant trajectòria durant la temporada i la van encoratjar a seguir treballant en la mateixa línia.

Èlia Canales afirmava que el que més la motiva és «fer amics, passar-s’ho bé i seguir guanyant títols».Per la seva banda, Sánchez ha destacar el fet que un club de recent creació com és el club de Tir amb Arc Constantí, «hagi assolit èxits tan ràpidament» i ha s’ha mostrat satisfet que «el nom de Constantí sigui ben present al capdavant de les diferents disciplines esportives».

tracking