Diari Més

Oficial: Lluís Carreras nou entrenador del Nàstic

Vindrà acompanyat de Sergio Dorado, que realitzarà les tasques de segon entrenador, i que estarà acompanyat al cos tècnic, entre d'altres, de Manolo Oliva, Jordi Abella i Manolo Martínez

Lluís Carreras.

Lluís Carreras entrenarà al Nàstic les pròximes dues temporadesEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ja ha escollit qui serà el seu entrenador la pròxima temporada. Lluís Carreras signarà en les pròximes hores per les dues pròximes campanyes pel club grana i substituirà, d'aquesta manera, a Nano Rivas, tècnic que va salvar l'equip del descens a Segona B i que va decidir abandonar el club per motius «personals i familiars».

Carreras ha dirigit les banquetes del Mallorca i del Saragossa, a Segona A, la del Sabadell, a Segona Divisió B i a la categoria de plata, i la del filial de l'Alabès, a Tercera Divisió.

L'entrenador de Sant Pol de Mar compleix amb les expectatives que tenia el club a l'hora de contractar al nou inquilí de la banqueta. És jove, li agrada el futbol ofensiu i vol créixer al mateix nivell que el Nàstic. El seu futbol és molt específic, ja que a Carreras li agrada el bon tracte de la pilota i el joc combinatiu, tot el contrari que s'ha vist durant la temporada recentment finalitzada. Amb Vicente Moreno no sortia absolutament res sobre la gespa, amb Juan Merino el futbol no era precisament preciós i, amb Nano, que va refusar l'oferta de renovació, l'equip anava ja a remolc i no pensava en jugar bé o malament, només estava obsessionat amb guanyar.

Sergio Dorado, el segon

Lluís Carreras no arribarà sol. Ho farà acompanyat d'un home de la seva confiança, que realitzarà les tasques de segon entrenador. Es tracta de Sergio Dorado, que el va acompanyar en l'aventura del Saragossa i que serà la seva mà dreta. Amb això, Xisco Muñoz no té lloc, almenys com a segon tècnic. El club no descarta reubicar-lo en el cos tècnic, però el més probable és que els camins de Xisco Muñoz i el Nàstic se separin.

Manolo Martínez

Entre d'altres, continuaran en el cos tècnic Jordi Abella com a preparador físic i Manolo Oliva, que seguirà exercint la tasca d'entrenador de porters. La gran novetat en el cos tècnic del Nàstic serà la incorporació de Manolo Martínez. El futbolista, que ha penjat les botes després de passar-se tota la temporada lesionat, s'incorporarà a l'staff tècnic del Nàstic, encara que no està definida quina serà la seva funció.

Durant aquesta setmana, el club convocarà una roda de premsa per explicar totes les novetats al cos tècnic i, a partir d'aquest moment, començaran a aparèixer fitxatges, baixes i alguna possible renovació.

tracking