Diari Més

Aquest dijous, data límit per signar el nou entrenador del Nàstic

El club va descartant candidats i s’ha quedat amb un grup reduït de tècnics, sobre els quals decidirà en hores

Josep Maria Andreu, Emilio Viqueria i Jordi Virgili.

Aquest dijous, data límit per signar el nou entrenador del NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tothom té pressa per conèixer qui serà l’entrenador del Gimnàstic de Tarragona de la temporada. Tothom menys el mateix club tarragoní, que continua apostant per la prudència, ja que no té la intenció d’equivocar-se en una decisió tan important per al futur de l’entitat.

La llista que tenien al damunt de la taula Josep Maria Andreu, president del Consell d’Administració, i Emilio Viqueira, director esportiu del Nàstic, era extensa. Ara, s’ha reduït a tres o quatre noms i, avui, potser només en queden un parell. La qüestió és no equivocar-se i intentar encertar al màxim possible.

El club s’hauria posat dijous dia 22 de juny com a data límit per signar el nou entrenador, ja que entén que, vingui qui hagi de venir, s’hauria de posar a treballar immediatament. Després d’anunciar l’entrenador, quedaran poc més de dues setmanes per començar la pretemporada. Per tant, no cal córrer en excés, però tampoc cal encantar-se.

El perfil d’entrenador està força definit. Tenint en compte que el Nàstic estava encantat amb la continuïtat de Nano i que volia un tècnic del seu mateix perfil, queda clar que no arribarà cap entrenador veterà al club.

El Nàstic desitja un entrenador jove, amb ganes, amb noves idees i capaç de treballar amb futbolistes de característiques ben diferents. A més, no val un entrenador que aposti per especular. Un dels motius que va fer enfadar més al Consell d’Administració aquesta temporada van ser alguns dels plantejaments extremadament defensius que proposava Juan Merino.

El club considerava que tenia futbolistes ben capaços de jugar un futbol alegre, i no va entendre algunes alineacions, on Iago Bouzón apareixia en el lateral dret i Suzuki a l’esquerre. El Nàstic vol aparcar els invents i vol un entrenador pragmàtic, amb il·lusió, i que vulgui créixer al mateix temps que l’equip. De noms, n’hi ha molts, però potser tothom s’emporta una sorpresa. Màxim en 48 hores es coneixerà l’escollit.

tracking