Diari Més

Miramón serà el nou Alberto Benito

Si Campins no protagonitza una fuga inesperada, el CF Reus té ja a la plantilla els dos laterals drets de la pròxima temporada

Jorge Miramón, durant el Reus-Saragossa.

Miramón serà el nou Alberto BenitoOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Poques posicions s’escaparan de reforços en el CF Reus durant aquest mercat d’estiu. Les «fugues» de futbolistes cabdals com Alberto Benito, Ángel, Ramon Folch o algun altre que encara no està confirmat i que podria abandonar l’entitat roig-i-negra, han deixat buits considerables en un equip que, tot i aquesta circumstància, vol aspirar a metes encara més altes de cara a la pròxima temporada.

Però hi ha una demarcació on, tret que hi hagi una sorpresa de darrera hora, no patirà cap modificació. Bé, en realitat, sí que variarà, però pel que fa a peces, ja que el que no es realitzarà és cap incorporació en aquest rol. Es tracta del lateral dret.

El club de la capital del Baix Camp està completament convençut que compta amb aquesta posició doblada i que no cal cap incorporació en el carril dret de la defensa. Sí que és cert que Alberto Benito ha marxat i ha fitxat pel Saragossa però, lluny de tornar-se boig per trobar un substitut en un altre equip, el CF Reus ha trobat la solució a casa.

Els dos laterals drets que tindrà la plantilla de l’entitat del Baix camp són Joan Campins i Jorge Miramón. Ho té clar el club, i ho té encara més clar Sergi Parés, director esportiu de l’entitat. Ell mateix ja va desvetllar durant l’anunci del nou entrenador que «ens agrada molt Jorge Miramón, i ens agrada molt de 2». Això significa que el mitja punta aragonès serà, a tots els efectes, lateral dret (tret que en alguna ocasió el flamant tècnic, Aritz López Garai, decideixi tornar a avançar la seva posició a la mitja punta).

Ara bé, encara s’ha de donar un condicionant perquè el desig de Sergi Parés es compleixi. I és que Jorge Miramón renovi el seu contracte, que expira aquest 30 de juny. El futbolista, que acaba de fer 20 anys, està en negociacions amb el club reusenc i, amb gairebé tota probabilitat, renovarà en les pròximes hores. Ell se sent estimat a Reus, i el club també està molt content amb el seu rendiment. Amb tot això, no hi ha motius pels quals el jugador no hagi de continuar vestint de roig-i-negre.

Miramón no estarà sol en el lateral dret. Hi ha un altre futbolista que, tot i que no ha tingut tant de protagonisme, ha disposat d’un any per adaptar-se al futbol del CF Reus i començar a ser important. Es tracta de Joan Campins, lateral dret que va fitxar pel conjunt reusenc l’estiu passat, procedent del filial del FC Barcelona.

Campins no ha tingut el protagonisme que ell hauria volgut però, als seus 21 anys (en farà 22 aquest 24 de juny), té molt recorregut per davant. El futbolista nascut a Palma de Mallorca ha disputat enguany nou enfrontaments de Lliga vestint la samarreta del CF Reus. En sis ocasions ho ha fet com a titular i, en tres, sortint des de la banqueta. Un total de 611 minuts que han servit perquè el futbolista estigués actiu durant la temporada.

Tot i això, ha vist com diversos futbolistes li passaven per davant. Alberto Benito ha estat el lateral dret titular indiscutible al llarg de tota la campanya. El d’Altafulla ha quallat una temporada espectacular, la qual li ha servit per fitxar per un Saragossa que li ha fet un contracte fins el 30 de juny del 2020.

Però no només Benito li ha passat per davant. En el moment en el qual el d’Altafulla es va lesionar, Campins també ho va fer. De fet, ambdós futbolistes es van lesionar durant el mateix enfrontament, el CF Reus-UCAM Múrcia corresponent a la 31 jornada de Lliga. Aquesta circumstància va motivar que Natxo González hagués de buscar un pla B per al lateral dret, i aquest va ser el de Jorge Miramón. El més curiós és que el pla B pot acabar convertint-se en l’A de cara a la pròxima temporada. El que està clar és que Campins, si no decideix marxar, cosa que sembla poc probable, haurà de lluitar per un lloc a l’onze titular amb el mateix Miramón.

tracking