Diari Més

Álex López aixeca l'interès de diversos equips

El Mallorca de Vicente Moreno és un d'ells

Álex López, contra el Valladolid.

Álex López, millor de la desena jornadaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels jugadors que abandonarà el Gimnàstic de Tarragona durant aquest mercat d’estiu serà Álex López. El davanter de Calafell no ha acabat de triomfar al club, el qual no veuria amb mals ulls una cessió perquè el futbolista recuperés la confiança i, sobretot, el gol.

Diversos equips de Segona Divisió B han preguntat per la situació del davanter, entre ells el Mallorca de Vicente Moreno. N’hi ha alguns més, però, sempre de la categoria de bronze, conjunts que estan disposats a comptar amb el punta durant una temporada perquè aquest continuï amb la seva formació i torni a Tarragona disposat a ser un home important a la Segona Divisió A.

Álex López va fitxar pel Nàstic durant l’estiu del 2015. Va ser un dels fitxatges estrella del club, que va pagar una quantitat propera als 150.000 euros al València per la seva contractació. El futbolista va signar un contracte per a quatre temporades, i va ser una aposta ferma i ambiciosa.

Tot i això, els números no han acompanyat mai al futbolista. El davanter no ha aconseguit una xifra de gols suficient com per a convèncer i, per aquest mateix motiu, una sortida durant una temporada podria ser positiva per al futbolista.

tracking