Diari Més

El Nàstic rebrà el primer equip del Vila-real al Nou Estadi el 22 de juliol

Serà una gran prova de foc per als tarragonins, que estaran immersos en la pretemporada

Giner, durant l'últim Nàstic-Vila-real.

El Nàstic rebrà el primer equip del Vila-real al Nou Estadi el 22 de juliolNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic avança poc a poc en aquest mercat de fitxatges. Primer, el club sap que ha de concretar qui serà l’entrenador encarregat de tornar a recuperar la il·lusió de l’afició, la qual ha patit molt aquesta temporada. Després, tocarà anunciar-lo, presentar-lo i començar amb el ball d’altes i baixes.

De baixes, són moltes les que donarà el club, més d’una desena, i hauran d’arribar aproximadament els mateixos jugadors que marxin. És qüestió de matemàtiques. Però també és molt important planificar la pretemporada i, en aquest sentit, els tarragonins ja tenen alguns partits lligats.

Un d’ells és el que disputaran davant del Vila-real al Nou Estadi. El primer equip del conjunt castellonenc passarà per Tarragona el 22 de juliol, una data en la qual els socis i aficionats del Nàstic podran comprovar quin equip tindran la pròxima temporada. O, almenys, una gran part de la plantilla, ja que encara quedaran més de cinc setmanes de mercat per tancar renovacions, altes i baixes.

El Vila-real tindrà la pretemporada una mica més avançada, ja que segurament l’arrencarà abans. Els groguets s’han citat pel 10 de juliol per iniciar els entrenaments, una data que, segurament, serà sensiblement anterior a la del Nàstic. De moment, el club grana no ha facilitat dates de pretemporada.

tracking