Diari Més

Joan Oriol, candidat a reforçar el lateral esquerre del Nàstic

El cambrilenc acaba contracte amb el descendit Mallorca i podria arribar per oferir competència a Mossa

Joan Oriol.

Joan Oriol, candidat a reforçar el lateral esquerre del NàsticRCD Mallorca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Poc a poc, i amb bona lletra. El Gimnàstic de Tarragona està treballant en silenci, però no deixa de buscar jugadors que puguin reforçar l’equip de cara a la pròxima campanya. El Mallorca, tot i ser un equip que ha acabat de baixar, compta amb futbolistes interessants que han aixecat l’interès de diversos clubs. Un, és el cas explicat ahir per aquest diari. Edu Campabadal, lateral dret que acaba contracte amb el Mallorca, podria ser una de les incorporacions del Nàstic. Però un altre lateral, encara que de l’altra banda, també podria reforçar l’equip grana.

Joan Oriol finalitza la seva vinculació amb el Mallorca aquest 30 de juny. Aquest futbolista, natural de Cambrils, té 30 anys i està en l’edat perfecta per tornar a casa i vestir una samarreta que encara no ha pogut estrenar. Sí que va militar a les files del filial, el CF Pobla de Mafumet, però no es va quedar al Nàstic i va marxar. Després de passar pel Gavà, es va afiançar a les files del Vila-real B, des d’on va fer el salt al primer equip dels castellonencs. Hi va durar quatre temporades i, a la 2013-14 va fitxar per l’Osasuna, a Primera Divisió. Onze partits va disputar, insuficients per quedar-se, i va decidir fitxar pel Mallorca, fa dues campanyes, per intentar pujar-lo a Primera. La passada campanya no ho va aconseguir, i enguany ha certificat el descens de l’equip illenc a Segona Divisió B.

Oriol compta amb molta experiència, però només va tenir la continuïtat que desitjava al Vila-real B i al Mallorca, amb què ara buscarà, en plena maduresa futbolística, un equip on pugui gaudir de confiança i signar una temporada sense estar patint pel descens des del minut zero.

A Tarragona, si acaba fitxant, tindrá un os complicat de rosegar, ja que haurà de competir amb Mossa, futbolista que s’ha convertit en un dels pilars del Nàstic des de la seva arribada. Sí que és cert que el valencià no ha rendit de la mateixa forma aquesta temporada que com ho va fer en l’anterior, però ha demostrat sobradament que pot ser una peça fonamental en els esquemes de l’entrenador que acabi fitxant.

tracking