Diari Més

En marxa l'equip del Nàstic per a cecs

El nou equip entrenarà a partir de la temporada vinent a les instal·lacions del club grana, on es crearà un camp especial adaptat a les característiques d'aquesta modalitat paralímpica

L'equip del Nàstic per a cecs debutarà el proper 18 de Juny, a Premià de Mar.

En marxa l'equip del Nàstic per a cecsGimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona posa en marxa un equip per a invidents. Això és possible gràcies a l’acord de col·laboració al qual han arribat el club grana i la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, amb el qual el Nàstic incorpora l’equip de Tarragona de Futbol 5 per a cecs, que passarà a jugar amb els colors del club. A partir de la temporada vinent, aquest equip entrenarà de manera regular a les instal·lacions del Nàstic, on es crearà un camp especial, adaptat a les característiques d’aquesta modalitat paralímpica.

L’equip del Nàstic per a cecs debutarà el proper 18 de Juny, a Premià de Mar, en un partit d’exhibició emmarcat en la jornada Enfutbola’t, que organitza la Fundació de la Federació Catalana de Futbol. A més, els grana representaran al Nàstic en els Campionats d’Espanya que es disputen a Segovia els dies 1, 2 i 3 de Juliol.

El nou equip del Nàstic ja disposa dels nous equipaments després que el Director de Màrqueting del Nàstic, el Sr. Jose Andreu, els hi fes entrega del material oficial Hummel amb el que competiran. El Director General del Nàstic, el Sr. Lluís Fàbregas i el Gerent de la Federació Catalana d’Esport per a Cecs, el Sr. Omar Font, van fer oficial l’acord entre totes dues entitats el passat dimarts.

tracking