Diari Més

El nou cos tècnic del CF Reus cobra forma i aquest matí veurà la llum

El club anunciarà les persones que el formaran, i Xavi Bartolo serà, en principi, qui el capitanejarà

Bartolo, a la dreta de la imatge, amb Natxo.

El nou cos tècnic del CF Reus cobra forma i aquest matí veurà la llumXavi Guix-CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus anunciarà aquest matí el seu cos tècnic. Els homes en els quals ha confiat de cara a la pròxima temporada. Els homes que s’encarregaran de substituir als anomenats «homes de Natxo», i al mateix Natxo.

Tot apunta que Xavi Bartolo, preparador físic del CF Reus amb Natxo González durant les últimes temporades, serà el primer entrenador. Han estat desenes de currículums els que han passat per damunt de la taula de Joan Oliver, però tant l’amo de la SAD com el president, Xavier Llastarri, tindrien decidit que Xavi Bartolo és l’home escollit. Sempre, però, amb els immillorables informes que els ha transmès Sergi Parés, director esportiu, i un dels homes que més confiança ha dipositat en Bartolo.

Bartolo no ha marxat amb Natxo González al Saragossa, i aquest era un indicatiu que el fins ara preparador físic tenia preparats uns plans diferents. No va ser immediata la trucada del club, però sí que haurien decidit apostar per ell perquè coneix l’entitat i sap com s’ha de treballar.

Cal recordar, però, que Bartolo no té experiència a les banquetes, com a primer entrenador. Ell i Kiko Ramírez, no fa gaire, eren els principals candidats a agafar la banqueta del Nàstic, a Segona Divisió B. Tot i això, Ramírez, que arribava de realitzar una gran temporada a la Pobla a Tercera Divisió, va acabar sent l’escollit, i Bartolo va haver d’esperar per fer el salt a les banquetes. Avui podria ser el dia en el qual fes el pas més desitjat de tots.

A banda de l’entrenador, el club reusenc anunciarà tot el seu cos tècnic, que és gairebé tan important com la figura del primer. Joan Oliver, Xavier Llastarri i Sergi Parés oferiran tots els detalls en una roda de premsa a l’Estadi Municipal a partir de dos quarts de dotze del matí.

tracking