Diari Més

El Gimnàstic dibuixa el seu futur amb Nano Rivas comandant la banqueta

El tècnic queda lliure en acabar vinculació amb el Getafe i ambdues parts seguiran per negociar la seva continuïtat

Nano Rivas.

El Gimnàstic dibuixa el seu futur amb Nano Rivas comandant la banquetaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic és de Segona Divisió A. I ho és després d’un final de temporada vibrant, però alhora dramàtic. El club que presideix Josep Maria Andreu ho ha passat malament fins al final. De fet, si Jona hagués marcat el penal a Reina quan faltava poc més d’un quart d’hora del partit de dissabte contra l’UCAM Múrcia, segurament estaríem parlant d’una altra cosa. Però el Nàstic és de Segona A.

Ara, cal començar a treballar. Celebrar, sí, però treballar, i iniciar la feina per on toca. El Nàstic ha comptat amb tres entrenadors aquesta temporada. Es va prescindir de Vicente Moreno a causa dels mals resultats, es va destituir a Juan Merino a tres jornades del final, i Nano Rivas, que ha aparegut del no res, ha guanyat aquests tres partits i ha ajudat a mantenir a l’equip en categoria professional.

Cal pensar, en fred, què toca fer. Però el club ho té molt clar. L’opció número 1 és Nano Rivas. Així ho va deixar clar el president després del duel, qui va declarar obertament que el que va ser segon entrenador de Vicente Moreno ha de ser el tècnic del Nàstic 2017-18.

El primer pas, ja està fet. El segon és que Nano vulgui quedar-se. En la roda de premsa posterior a la victòria contra l’UCAM Múrcia, el tècnic va detallar que «no hi ha motius esportius perquè no em quedi». Primer, haurà de buscar una estabilitat a tots els nivells. La família és molt important per a ell, i Nano només es quedarà si hi ha quòrum. Després, és molt important l’aspecte econòmic, però sembla que aquí tampoc hi haurà problema.

Tampoc hi haurà cap impediment per part del Getafe, ja que Nano és lliure a partir del 30 de juny. L’actual entrenador del Nàstic va signar amb el Getafe B fins el 30 de juny del 2020, però va finalitzar la seva vinculació amb aquesta entitat quan va rebre la trucada del Nàstic.

Els madrilenys van anunciar que el tracte es realitzava en forma de cessió, però només es tracta d’una cessió a nivell federatiu, ja que era l’única manera de què Nano pogués entrenar al Nàstic. Si hagués trencat la vinculació federativa amb el Getafe B, Nano no hauria pogut entrenar a cap altre equip.

Les pròximes hores seran determinants per conèixer el futur de la banqueta del Nàstic, però tot fa indicar que qui l’ocuparà serà Nano.

tracking