Diari Més

Encara queda un últim esforç

El Nàstic ha de tenir ben present que encara no ha aconseguit res; guanyar al Girona i al Tenerife no serveix si no es remata la feina

Nano Rivas, conduït per l'afició al Nou Estadi en l'últim partit a casa, contra el Girona.

Encara queda un últim esforçCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’eufòria que ofereix el fet d’haver derrotat al Girona i al Tenerife en les dues darreres setmanes ha de desaparèixer completament. Jugadors, tècnics i club en general són ben conscients que encara queda el més difícil.

No n’hi ha prou amb el fet de pensar que un empat aquest dissabte (dos quarts de nou de la nit) contra l’UCAM Múrcia resulta suficient per poder assolir la permanència. Sí que és cert que, a nivell classificatori, sumar un punt suposaria la salvació automàtica del Nàstic, però l’equip no es pot conformar amb una igualada, ja que si surt a empatar pot acabar molt malparat.

El ritme de venda d’entrades és bo, i el club preveu que el Nou Estadi s’ompli completament aquest dissabte. L’afició és imprescindible per poder empènyer a l’equip cap a la permanència, però aquesta circumstància no és suficient. L’equip ha d’anar a per totes des del minut zero i pensar que és més que una final, un partit a cara o creu on els tres punts s’han de quedar a casa.

Molts haurien signat arribar a aquestes alçades de la temporada depenent d’ells mateixos per poder aconseguir l’esperada permanència. Fa tan sols quatre o cinc mesos l’equip estava enfonsat a la classificació, esperant una resurrecció que ha acabat arribant, però que no servirà per a res si aquest dissabte a la nit no es completa amb un bon resultat que pugui mantenir l’equip en categoria professional.

El club va decidir realitzar un canvi de rumb a la banqueta quan només mancaven tres jornades per a la finalització del campionat. Ho va fer pensant que l’equip marxava a Segona B i que calia realitzar un últim sacseig per evitar tornar a l’infern. Pel que diuen els resultats de les últimes dues jornades, ha estat una decisió encertada, ja que l’arribada de Nano Rivas ha donat els seus resultats. Això és el que necessitava l’equip, resultats que l’ajudessin a remuntar i a tornar a sortir de la zona de descens d’on ara no en forma part.

Quatre són els equips que s’hauran de jugar l’última plaça que obliga a baixar a Segona B. Mirandés, Mallorca i Elx ja són conjunts que la pròxima temporada jugaran a la categoria de bronze, i Alcorcón, Almeria, UCAM Múrcia i Nàstic es disputaran aquesta última plaça on els de Nano Rivas no volen acabar caient.

tracking