Diari Més

Mireia López, del Club Atletisme Tarragona, bicampiona de Catalunya

Altres quatre atletes del club han aconseguit la medalla de plata al Campionat de Catalunya celebrat a Lloret de Mar

Mireia López, campiona en els 100 metres tanques i 200 metres llisos juvenils, i Jan Sans, subcampió en els 110 metres tanques.

Mireia López, del Club Atletisme Tarragona, bicampiona de CatalunyaCA Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'atleta del Club Atletisme Tarragona Mireia López s'ha proclamat, aquest passat cap de setmana, doble campiona de Catalunya a Lloret de Mar. López s'ha imposat en les provesdels 100 metres tanques i 200 metres llisos juvenils, mentre que quatre altres atletes del club tarragoní han assolit la medalla de plata de les respectives categories.

Dídac Alonso ha aconseguit la medalla de plata en la prova de llançament de javelina júnior. Per la seva banda, Marina Tibau ha assolit la segona posició en la prova del llançament de pes.La tercera medalla de plata pels tarragonins ha anat a càrrec del júnior Jan Sans en la prova dels 110 metres tanques. El tercer en aquesta cursa ha estat l'atleta de Torredembarra Pau Aragonès. Finalment, Alícia Vázquez també ha estat segona en la prova del salt de llargada júnior, prova que feia dos anys que no disputava. La victòria en aquesta prova ha estat per l'atleta de Torredembarra Laura Perpinyà.

Per la seva banda, els atletes del Club Atletisme Tarragona Àlex Cruset, Maria Álvarez, Javier Almale i Andrea López ha assolit places de finalistes, i Joana Domingo, Sira Bo, Maria Buscail i Nerea Lago s'han quedat a les portes de la final del Campionat de Catalunya.

Dídac Alonso, Alícia Vázquez i Marina Tibau, subcampions de Catalunya en diferents proves.

Mireia López, del Club Atletisme Tarragona, bicampiona de CatalunyaCA Tarragona

tracking