Diari Més

L'afició de l'UCAM Múrcia demana 300 entrades al Nàstic per acompanyar al seu equip

Els murcians es juguen la vida aquest dissabte

Els jugadors de l'UCAM tindran a prop els seus.

L'afició de l'UCAM Múrcia demana 300 entrades al Nàstic per acompanyar al seu equipUCAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'UCAM Múrcia, últim rival del Nàstic de la temporada, visitarà el Nou Estadi aquest dissabte (20.30 hores) amb l'únic objectiu de buscar tres punts que l'assegurin la permanència. Un empat o una derrota també el podrien deixar a Segona Divisió A, però ja hauria de dependre de resultats de tercers i de combinacions diverses.

El club catòlic vol que l'afició pugi a Tarragona amb ells i, per aquest mateix motiu, ha demanat 300 entrades al club grana. Tres-cents aficionats no és una xifra excessiva pel que s'hi juga aquest equip, però sí que és força important tenint en compte que hi ha uns 525 quilòmetres de Múrcia a Tarragona, i que el viatge es fa una mica pesat.

Aquestes 300 persones, però, han de ser poc significatives davant de l'afició del Nàstic, que sap que ha d'omplir el camp i que ha d'estar al costat dels seus en el duel més important de la història recent del club.

De moment, s'han esgotat les entrades de la zona de Tribuna, com acostuma a ser habitual en els grans esdeveniments, i ara toca el més difícil: intentar que Preferent i Gol també quedin a vessar.

tracking