Diari Més

Esgotades les entrades de Tribuna per al Nàstic – UCAM Murcia

Només queden entrades a Gol i Preferent per als socis que vulguin aconseguir entrades extra per 5 euros pel partit de dissabte

L'afició del Nàstic.

L'afició del Nàstic.Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona informa que només hi ha disponibles entrades a les zones de Gol i Preferent per a tots els socis que vulguin aconseguir entrades extra per 5 euros pel partit del proper dissabte 10 de juny, a les 20.30 hores, al Nou Estadi, entre el Nàstic i l'UCAM Murcia CF.

Els socis de Gol i Preferent les poden retirar de la seva respectiva zona, mentre que els socis de Tribuna les poden comprar a qualsevol de les dues zones del camp. Aquesta promoció està limitada al nombre d’entrades disponibles, per l’aforament, en cadascuna de les zones del Nou Estadi.

Per aquest partit estaran a la venda les entrades per al públic en general al preu habitual: Gol 15€ i Preferent 20€.

D’altra banda, també hi ha promocions per als socis i aficionats a la Nàstic Hummel Store. La compra d’una de les samarretes oficial del Nàstic d’aquesta temporada, al preu de 35 euros, significarà dues entrades de franc a la zona de Gol o Preferent. També tindran una entrada de Gol o Preferent els aficionats que facin una compra superior a 15 euros a la botiga.

L’horari de les oficines és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30h i de 16 a 19h i els dies de partit dues hores abans de començar el partit. La Nàstic Hummel Store està oberta de dilluns a divendres de 10 a 13.30 i de 17 a 20 hores, mentre que el dia de partit obrirà dues hores abans d’iniciar-se el matx.

tracking