Diari Més

Fi de festa a Reus

El Reus s'acomiada de la seva afició jugant contra el Valladolid després d'una temporada per emmarcar

Una imatge d'arxiu del migcentre Ramon Folch.

Mitjans asturians situen el roig-i-negre Ramon Folch a l'òrbita de l'OviedoOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'afició del CF Reus tindrà l'oportunitat d'agrair als seus la gran temporada realitzada. I ho podrà fer avui, a partir de les 20 hores, aprofitant la visita del Valladolid, últim equip que jugarà aquesta temporada a l'Estadi Municipal.

Classificatòriament, el conjunt reusenc només s'hi juga el fet d'intentar quedar el més amunt possible per tenir més ingressos televisius la pròxima temporada, però la feina ja està feta. La salvació està certificada, i ara s'ha de gaudir dels dos partits que resten.

El rival sí que arriba jugant-s'hi molt. El Valladolid, sisè a la taula, té moltes ganes de guanyar per intentar deixar encarrilada la seva classificació per la promoció d'ascens.

David Querol és l'única baixa que té Natxo González pel partit, de forma que Máyor podria tornar a la titularitat, després de superar les seves molèsties físiques. Carbia, Haro i Vitor serien els seus escuders per darrere, amb Folch i López Garai en el doble pivot. La defensa la podrien formar Miramón, Olmo, Atienza i Benito, amb Edgar Badia a la porteria.

tracking