Diari Més

La Nàstic Champions Genuine celebra el seu sorteig

El Nàstic queda enquadrat amb el Tottenham i el Llevant, mentre que l’altre grup el formaran l’Ajax, el Vila-real i el València

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sorteig de la Nàstic Champions Genuine va deparar que el club local, el Gimnàstic de Tarragona, estarà enquadrat en el grup 1, amb el Tottenham anglès i el Llevant. En el segon grup queden el Vila-real, l’Ajax i el València. Així es va determinar després de l’acte celebrat a la sala de premsa del Nou Estadi de Tarragona aquest dimarts al migdia.

Cal recordar que fa alguns mesos, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, va anunciar que l’entitat que ell presideix seria la seu d’una competició «única» i molt especial. Aquesta Champions League, dedicada a jugadors amb minusvalidesa, és un dels projectes més ambiciosos del Nàstic dels últims anys. De fet, tal com va detallar el president del club, el «Nàstic Genuine és, sense dubte, el millor equip de tots els que hem tingut a la nostra història».

El Nou Estadi serà l’escenari de la Champions Genuine el 17 de juny, amb una modalitat molt atractiva. Seran partits de futbol-8 (set jugadors de camp més el porter), tot i que es jugaran en un camp de futbol-7, que és l’ample del Nou Estadi o, per exemple, del seu annex.

Tots els enfrontaments es disputaran en quatre parts i, entre totes les parts, hi haurà descansos de dos minuts, amb el seu corresponent canvi de camp. En les tres primeres parts no es podrà realitzar cap tipus de substitució sempre que no es produeixi cap lesió clara. Només serà al quart temps quan es podran fer canvis de forma lliure, sense aturar el joc, però sempre amb l’autorització del director de partit.

Les puntuacions

El sistema de puntuació és molt diferent a l’habitual. Cadascuna de les parts guanyades sumarà un punt i cada part empatada o perduda significarà zero punts. A l’equip amb major quantitat de parts guanyades se li assignaran tres punts a la general i, en cas d’igual nombre de parts guanyades i perdudes, es donarà un punt per a cada equip. Finalment, l’equip amb menys quantitat de parts guanyades sumarà zero punts a la general.

El director del MIC (col·laborador), Juanjo Rovira, Abel Hernández i Josep Maria Andreu.

La Nàstic Champions Genuine celebra el seu sorteigCristina Aguilar

tracking