Diari Més

FUTBOL AMERICÀ

Els Imperials volen desplegar la seva particular Super Bowl a Reus

El conjunt reusenc disputarà dissabte la final de la LNFA contra els Badalona Dracs al Mas Tallapedra

Club i Ajuntament van presentar dimarts la cita.

Els Imperials volen desplegar la seva particular Superbowl a ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estadi del Mas Tallapedra es vestirà de gala per acollir, aquest dissabte a les sis de la tarda, la XXIII final de la Lliga Nacional de Futbol Americà (LNFA), una cita que enfronta Reus Imperials i Badalona Dracs en el que vol ser «una petita Super Bowl a Reus». Ambdós clubs arriben a la cita després de concloure la lliga regular amb un balanç positiu al caseller: Reus Imperials amb 8 victòries i 2 derrotes i Badalona Dracs 9 victòries i 1 derrota, cosa que demostra «l’alt nivell al que els dos equips han estat jugant tota la temporada».

El Game Day inclourà música del dj Mr. Rombo, comptarà amb l’animació de les Souldance Imperials Cheers i oferirà sortejos de marxandatge del club reusenc i l’actuació del grup El Malo del Cuento. Es tracta, tal com apuntava ahir en la presentació de l’esdeveniment el president del Reus Imperials, Jaume Agustench, de «recrear una petita Super Bowl a Reus. Definitivament, tot el que fem ho fem inspirant-nos en el format americà». Pel que fa a la qüestió estrictament esportiva, al que es posa en joc sobre la gespa del Mas Tallapedra aquest dissabte, Agustench explicava que aconseguir el primer campionat estatal significaria «posar la cirereta a un projecte de cinc anys».

Convidats a Europa

«No sortirem a intentar-ho, sortirem a guanyar», avisa el president del Reus Imperials de cara a aquesta final de la LNFA. Part del premi, amb tot, ja se l’han endut els reusencs. I és que tant Reus Imperials com Badalona dracs estan convidats, per haver arribat a aquesta final, a prendre part de competicions europees la propera temporada, un extrem que «els clubs poden acceptar o no, depenent de la seva situació i dels recursos de què disposin per a ser-hi».

Fins a 2.000 espectadors

El regidor d’Esports, Jordi Cervera, avançava ahir que «mirarem de col·locar una graderia supletòria» al camp on s’espera la presència «d’entre 1.500 i 2.000 aficionats» per seguir de ben a prop aquesta cita que el propi Reus Imperials retransmetrà a través dels seus perfils a les xarxes socials. Les entrades, al preu de cinc euros, ja estan a la venda de manera anticipada, cada dia de set a nou de la nit, i es podran comprar també el mateix dia del partit.

tracking