Diari Més

Un jugador del Girona a la seva afició «Fills de p...! On éreu a l'hivern? Gossos»

Aday va penjar el vídeo al seu compte d'Instagram, d'on ja l'ha retirat i s'ha excusat dient que s'adreçava a uns amics

Captura d'imatge del vídeo amb els polèmics comentaris d'Aday.

Un jugador del Girona a la seva afició «Fills de p...! On ereu a l'hivern? Gossos»Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona va retardar l'ascens del Girona a Primera després d'imposar-se per 3 a 1 en el partit que els va enfrontar aquest diumenge. Tarragona es va omplir d'aficionats gironins que esperaven poder veure com el seu equip aconseguia, per fi, després de diverses temporades quedant-se a les portes, l'ascens de categoria.

Finalment els gironins hauran d'aconseguir el punt que els cal en algun dels partits que encara queden per disputar-se, però els aficionats gironins, a banda de la decepció per la derrota, han vist com la polèmica ha saltat a causa dels desafortunats comentaris que els va dedicar des de l'autobús el jugadorAday.

Tot hauria quedat en un comentari privat si no fos perquè el mateix jugador va decidir compartir el vídeo en el seu compte d'Instagram. En el vídeo es pot veure aAdayadreçant-se a l'afició que hi ha fora de l'autobús animant-los. El jugador els crida: «Fills dep***. On heu estat a l'hivern, gossos? Heu aparegut del no-res?»

Davant la incidència que han tingut aquests comentaris el mateix jugador va esborrar el missatge del seu compte, tot i que la seva distribució ja era imparable per les xarxes socials.Aday, que aquest dilluns ha convocat una roda de premsa per explicar-se, va assegurar que els comentaris anaven dirigits a uns amics seus que eren fora de l'autobús i que el comentari era en to de broma.

tracking