Diari Més

Anticorrupció demana processar els investigats del Llevant-Saragossa, entre ells el porter del Nàstic Reina

Per arreglar, suposadament, un partit entre valencians i aragonesos l'any 2011

Manolo Reina.

Manolo Reina.Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Anticorrupció hauria demanat processar als jugadors investigats arreglar un Llevant-Saragossa l'any 2011, segons detalla el mitjà Levante-EMV. Entre aquests futbolistes, s'hi troba el porter del Nàstic Manolo Reina, que llavors formava part de la plantilla de l'equip granota.

Segons el mateix mitjà de comunicació, la Fiscalia no vol més endarreriments i ha sol·licitat al Jutjat d'Instrucció número 8 de València que comenci el procés contra els 42 investigats per, suposadament, arreglar el partit fa sis anys.

El Ministeri públic creu que hi ha indicis per jutjar als implicats, la majoria d'ells futbolistes, per manipular el resultat d'aquell partit. Va acabar 1-2, amb victòria del Saragossa, i els aragonesos van evitar el descens a Segona A.

La jutgessa Isabel Rodríguez és l'encarregada de decidir si accepta la petició o decideix arxivar la causa. La Fiscalia assegurava que el Saragossa va pagar a la plantilla del Llevant per deixar-se guanyar, i ho hauria fet de la següent manera: el president del Saragossa, Agapito Iglesias, va ingressar 965.000 euros en els comptes dels seus futbolistes, diners que ells, després, van extreure per entregar-lo als del Llevant. Haurien estat els dos capitans, Gabi i Ballesteros, els executors de l'operació.

Per la seva banda, Agapito Iglesias va assegurar durant el procés d'instrucció que aquests 965.000 euros els va ingressar en concepte de prima.

tracking