Diari Més

L'extrem Tete Morente, primer fitxatge del Nàstic 2017-18

Acaba contracte amb l’Atlètic Balears i porta setmanes a Tarragona recuperant-se d’una lesió en el cinquè metatarsià del peu esquerre

Tete Morente, amb la samarreta de l'Atlètic Balears.

L'extrem Tete Morente, primer fitxatge del Nàstic 2017-18GuiemSports

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Emilio Viqueira, director esportiu del Nàstic, ja porta temps treballant en l’equip de la temporada vinent. Com tots els màxims responsables esportius de qualsevol equip, el gallec planifica la següent temporada mesos abans que acabi l’actual, de forma que, quan acabi la 2016-17, bona part de la feina estarà feta.

Independentment de si Viqueira continuarà la pròxima campanya o no (no ho va deixar clar durant la presentació de Nano Rivas com a nou entrenador del Nàstic), el gallec treballa a marxes forçades per intentar confeccionar el millor equip possible. En aquest equip hi serà José Antonio Morente Oliva, conegut futbolísticament com a Tete Morente, que es converteix en el primer fitxatge de la temporada 2017-18.

Morente ha finalitzat el seu contracte amb l’Atlètic Balears del grup tercer de Segona Divisió B i és un jove extrem de 20 anys d’edat que, tot i ser dretà, juga gairebé sempre per banda esquerra, a cama canviada. Nascut a la Línea de la Concepción, a Cadis, fa 173 centímetres d’altura i és un extrem ràpid i habilidós, un jugador d’unes característiques que li ha mancat al Nàstic durant les últimes temporades. Almenys, els tarragonins no han tingut cap extrem amb continuïtat des de fa temps.

Tampoc ha tingut una continuïtat excessiva Morente a l’Atlètic Balears en la seva única temporada a l’equip illenc (va arribar procedent del filial de l’Atlètic de Madrid). En el que va de campanya ha jugat 23 partits, 13 d’ells com a titular, i 10 sortint des de la banqueta disputant un total de 1.301 minuts. Només ha marcat un gol i ha vist cinc cartolines grogues, amb què en un enfrontament no va estar disponible per sanció.

Arriba lesionat

Un altre dels motius pels quals no ha jugat més partits aquesta temporada és perquè Tete Morente porta més d’un mes lesionat. L’extrem va caure en el dic sec el dia 20 d’abril i, des de llavors, es recupera d’una lesió la qual l’impedirà tornar als terrenys de joc fins a la temporada vinent. El període de recuperació estimat és de deu setmanes.

De fet, el futbolista s’està recuperant a Tarragona, on porta setmanes tractant-se del trencament del cinquè metatarsià del peu esquerre. El jugador no entrena sobre la gespa del Nou Estadi, però està a les instal·lacions de la Budellera tractant-se la lesió al peu per tal de començar la pretemporada amb el seu nou equip en les millors condicions possibles.

Aquest fitxatge és independent de si l’equip grana es manté a la Segona Divisió A o si acaba baixant a Segona B i és el primer de molts que es poden anar tancant a mesura que passin les setmanes.

tracking