Diari Més

A gaudir de la feina ben feta

El CF Reus visita a l'Elx (18 h) sense cap tipus de pressió

Natxo González vol sumar el màxim de punts que sigui possible.

A gaudir de la feina ben fetaXavi Guix-CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus ha fet ja la seva feina. De fet, tres jornades abans de finalitzar la temporada, el club reusenc va complir amb el seu objectiu i, des de llavors, li queden tres setmanes per gaudir i per felicitar-se per la bona feina realitzada.

Aquesta tarda (18 hores) toca visitar a l'Elx, un equip en problemes que viurà el partit amb totes les urgències, ja que ara mateix s'ha instal·lat en la zona de descens a Segona Divisió B.

Però aquest no és el problema d'un equip que, ja a nou punts de la zona de promoció d'ascens, té gairebé impossible assolir-la. Ara, toca gaudir i dir adéu a la temporada de la forma més digna que sigui possible.

No està clar si Natxo González continuarà apostant pels jugadors més habituals, o bé donarà minuts als que no n'han gaudit tant. Codina, a la porteria, podria debutar en Lliga, però Edgar Badia tampoc vol perdre l'oportunitat de guanyar el trofeu Zamora de la categoria de plata.

En defensa, torna Alberto Benito després de la sanció, i recuperaria el lateral esquerre, mentre que Jorge Miramón seria l'escollit a la dreta. Pichu Atienza, amb problemes musculars, podria deixar el seu lloc a Babic, qui actuaria de parella d'Olmo a l'eix.

També després de sanció torna Ramon Folch, qui farà parella d'Aritz López Garai. David Haro, Vitor Silva i Carbia podrien ser els escollits per darrere d'Edgar Hernández, que tornarà a jugar en comptes del lesionat Máyor.

tracking