Diari Més

A cara o creu

Una victòria contra el Girona aproparia al Nàstic a la permanència, mentre que no guanyar significaria obligar a l'equip a l'èpica en el tram final de Lliga

Nano s'estrena com a entrenador del Nàstic.

A cara o creuNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit d'aquesta tarda que enfrontarà al Nàstic de Tarragona i al Girona al Nou Estadi (18 hores) pot resultar dramàtic per als tarragonins.

Als de Nano, que s'estrena com a entrenador grana, només els val la victòria, ja que els 43 punts que sumen ara mateix són un llast massa gran per a un conjunt que vol la permanència.

Guanyar significaria sumar-ne 46 que els acostarien a la salvació, a falta de dues jornades, tot i que, com a mínim, mancaria un triomf més per assolir la meta. No està clar, però, que 49 punts donin la salvació a cap equip, i menys a un Nàstic que té perdut el 'goal average' amb tots els seus rivals directes en la lluita per la salvació.

Empatar o perdre seria una desil·lusió massa gran per a un equip que s'hauria d'abonar a l'èpica en les dues darreres jornades i que, alhora, veuria com els gironins aconsegueixen l'ascens a Primera Divisió al Nou Estadi.

Luismi, 'ok'

La bona notícia per als tarragonins serà que Luismi està preparat per jugar. Ahir va entrenar amb la resta de companys i sembla que la lesió patida dimecres al dit del peu no serà impediment perquè pugui saltar a la gespa.

Aquesta notícia és doblement bona perquè Sergio Tejera està sancionat per acumulació d'amonestacions i la no presència de Luismi seria massa arriscada.

Així, Nano podria formar amb Manolo Reina a la porteria, encara que, amb el relleu a la banqueta, els canvis de porters van a l'ordre del dia. Dimitrievski s'ha guanyat a pols, almenys, que es discuteixi la seva entrada a l'onze.

A la defensa, amb Valentín i Mossa en els laterals, Xavi Molina i Perone apunten a la titularitat. Luismi i Madinda són els dos pivots més probables, i a les mitges puntes Jean Luc, Achille Emaná i Muñiz podrien ser els protagonistes, sempre acompanyant a Manu Barreiro, punta titular indiscutible.

tracking