Diari Més

Nano no considera una final el partit contra el Girona

L'entrenador grana s'ha centrat a recuperar anímicament els jugadors, «perquè aquesta no és la nostra última oportunitat»

Un moment d'una roda de premsa de Nano.

Un moment d'una roda de premsa de Nano.Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nano, l'encarregat de portar el Nàstic fora del descens no considera que el partit de diumenge contra el Girona sigui una final. Per l'entrenador grana «és un partit vital i molt important, però no és la nostra última oportunitat». Per això, segons Nano, com més s'aconsegueixi traslladar aquesta idea als jugadors, «més a prop estem de guanyar el Girona».

L'entrenador considera que sis punts han de ser suficient per mantenir la categoria. «Passi el que passi contra el Girona ens continuaran quedant sis punts per disputar», apuntava el nou míster grana. A la roda de premsa d'aquest divendres prèvia al partit de diumenge, Nano no ha volgut parlar de les possibilitats de descens, «no crec que si perdem, estem ja a Segons B i no m'he parat a pensar-ho perquè l'única cosa que em plantejo és guanyar al Girona».

En aquest sentit, l'entrenador ha afirmat que gran part de la seva tasca aquesta setmana amb els jugadors ha estat de mentalització, sobretot després d'unes últimes jornades amb resultats negatius. Segons Nano, «he mirat de convèncer-los que, per futbol, no estan lluny de cap equip de la categoria. Cal que ens recuperem anímicament».

Nano tindrà la baixa segura deTejeraper sanció iLuismiestà pendent de l'evolució de les molèsties que pateix. Pel míster els dos «són jugadors importants, però he de pensar en els que tinc i l'onze de diumenge el tinc força clar».

A banda de la recuperació anímica, l'equip ha estat treballant, segons apuntava Nano, en «saber contrarestar les virtuts i aprofitar els defectes del Girona», un equip que pot arribar a Tarragona amb l'ascens a primera pràcticament a les mans en funció del resultat que aconsegueix el seu perseguidor, el Getafe. Per a l'entrenador del Nàstic, però, la situació del Girona diumenge, «no la podem controlar. Nosaltres hem de preparar el partit de la mateixa manera, independentment de la pressió amb què arribi o no el Girona al partit».

tracking