Diari Més

Mor l'exentrenador del CF Reus Emili Vicente mentre anava en bicicleta

El lleidatà, que va dirigir els roig-i-negres en la 2013-14 i ara lluitava per l’ascens amb el FC Andorra, hauria patit una indisposició mentre practicava ciclisme de muntanya

Emili Vicente, a la banqueta del CF Reus.

Mor l'exentrenador del CF Reus Emili Vicente mentre anava en bicicletaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador lleidatà de futbol Emili Vicente, qui va dirigir el CF Reus durant la temporada 2013-14, ha mort aquest matí mentre practicava ciclisme a una zona d’Andorra coneguda com el coll de la Gallina, a la carretera de Canòlich. El tècnic, aquest curs titular de la banqueta del FC Andorra amb què lluitava per l’ascens a la Tercera Divisió, hauria patit una indisposició durant la sortida en bicicleta i s’hauria apartat del traçat on, segons apunten les primeres informacions, hauria caigut i rebut un cop al cap.

Tal com informa la Ràdio i Televisió d’Andorra (RTA), un transeünt hauria donat l’avís a la policia andorrana, cap a tres quarts d’onze del matí, de la troballa d’un ciclista estès a terra. Tot i que fins al lloc dels fets van desplaçar-se efectius dels cossos de seguretat i emergències, no van poder fer res per salvar la vida del tècnic, de 52 anys, traslladat a l’Institut Anatòmic Forense. Les hipòtesis inicials descarten que un segon vehicle estigués implicat en el succés i apunten com a causa de la mort el cop arran d’aquesta indisposició, probablement motivada pel sobreesforç, que es va produir en una zona de la carretera de fort pendent.

Missatges de condol

La notícia ha caigut com una gerra d’aigua freda al futbol català i al roig-i-negre. Pocs minuts després que es conegués el tràgic succés, futbolistes del CF Reus difonien missatges de condol a través de les xarxes socials. «Avui la família del Reus està de dol. Ens ha deixat Emili Vicente, un amic. Descansi en pau», publicava el club reusenc al seu compte oficial de Twitter. El porter Edgar Badia escrivia «DEP Emili Vicente. Molt trist per aquesta notícia, què injusta és la vida! Grandíssima persona que se’n va… Una abraçada forta a la família!».

Més enllà de la seva etapa a la banqueta del CF Reus, al tècnic de La Seu d’Urgell se l’havia pogut veure assegut a les graderies de l’Estadi per assitir a algun enfrontament entre els roig-i-negres i el Lleida Esportiu, que també va dirigir. En arribar a l’entitat de la capital del Baix Camp, Emili Vicente va rellevar Santi Castillejo al càrrec, on es va mantenir fins a l’estiu del 2014, quan el CF Reus va anunciar la no renovació del contracte i la incorporació de l’actual míster, Natxo González. CF Balaguer, UE Tàrrega i CF Gavà van formar part, igualment, del seu currículum com a entrenador.

tracking