Diari Més

Els jugadors del Nàstic desfermen la bogeria a l'Escola Cèsar August

Els nens reben a Tejera, Djetei i Giner amb un mosaic i amb una gran il·lusió, traduïda en la demanda de la permanència a Segona A

Tejera, signant un autògraf.

Els jugadors del Nàstic desfermen la bogeria a l'Escola Cèsar AugustCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els nens mai enganyen, i sempre tenen un somriure davant les situacions negatives. Això és el que van poder comprovar aquest dimecres al migdia els tres futbolistes del Nàstic que van visitar l’Escola Cèsar august de Tarragona.

Els futbolistes, rebuts amb un mosaic, van escoltar les demandes dels més petits. Demanaven, molts, que l’equip guanyés al Girona i que seguís a Segona A. Molts d’ells no són conscients de tot el que representaria baixar a Segona B, però sí que saben que no seria gens positiu el simple fet de descendir.

Tots tres jugadors van haver de signar autògrafs, i es van arrencar a dir algunes paraules davant dels joves. Però un d’ells és el que va aixecar més passions. Igual que passa sobre la gespa, va ser Tejera. El que sap tocar-la a dins, també ho fa fora. I és que el centrecampista s’ha convertit en tot un ídol per a l’afició del Nou Estadi, que el veu com a futura icona del club.

Aquesta acció s’emmarca en el programa Junts Barris, que enguany ha posat en marxa el Nàstic amb l’objectiu d’acostar el club i tot el que representa als nens i nenes de centres escolars i clubs de futbol de la ciutat de Tarragona.

tracking