Diari Més

Nano: «No he vingut a demostrar com és Nano Rivas com a entrenador, he vingut a salvar al Nàstic»

El nou tècnic grana, presentat

Josep Maria Andreu i Nano Rivas.

Nano: «No he vingut a demostrar com és Nano Rivas com a entrenador, he vingut a salvar al Nàstic»Vicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nano Rivas, entrenador del Nàstic, ha estat presentat aquest migdia. Sobre el seu fitxatge pel club tarragoní, ha deixat clar que «no ho vaig dubtar. Havia de tenir el vistiplau del Getafe, i m’ho van posar tot senzill. Havia de venir per tot el que em va donar el Nàstic l’any passat. Però tant de bo no hagués hagut de venir».

A més, ha afegit que «no he vingut a demostrar com és Nano Rivas com a entrenador, he vingut a salvar al Nàstic» i ha preferit no avançar gaire detalls de com li jugarà al Girona aquest diumenge (Nou Estadi, 19 hores).

«Ho afronto amb molta il·lusió. Agraït per la confiança que han dipositat en mi. El Nàstic mereix estar en aquesta categoria, per club, afició i qualitat dels jugadors», ha destacat i ha dit que la clau per assolir l'objectiu és «transmetre tranquil·litat i confiança als jugadors. Necessitem estar units dins del vestidor, i també fora. Necessitem el suport de l’afició i de la premsa, ja que per a tots és bo que l’equip estigui a Segona A».

Rivas no ha volgut donar detalls sobre si hi ha possibilitats d'allargar la seva vinculació amb el Nàstic després d'aquests tres partits.

Per la seva banda, el president de Nàstic, Josep Maria Andreu, ha expressat, sobre el nou tècnic, que «va fer una feina boníssima amb el Vicente Moreno. Espero que aquests tres partits siguin bons per a ell i bons pel Nàstic. Confio que ens treguis d’aquesta situació trista que estem vivint».

tracking