Diari Més

Nano ja mana al Nàstic

El nou tècnic dirigeix el seu primer entrenament a Tarragona

Nano, durant l'entrenament.

Nano ja mana al NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tota la carn ja és a la graella. Juan Merino va deixar de ser aquest dissabte entrenador del Nàstic, i avui ha agafat l'equip Nano Rivas. L'extècnic del Getafe B ha dirigit avui la seva primera sessió preparatòria, on ha donat un descans pràcticament total als que van ser titulars a Vallecas, i s'ha centrat a intetar activar als que no van tenir minuts o als que van quedar-se fora de la convocatòria.

Tres quarts d'hora ha durat la xerrada prèvia a la sessió preparatòria. Nano s'ha presentat davant del cos tècnic que ja coneixia i dels jugadors amb els quals ja havia treballat (almenys, la majoria). El que la campanya passada va ser el segon entrenador del Nàstic, realitzant tasques d'ajudant de Vicente Moreno, ha tingut una llarga xerrada amb els futbolistes.

Ara, de poc serveix una càrrega física molt gran o entrenaments de gran desgast. A tres partits per finalitzar la temporada, els jugadors han d'aclarir la ment i intentar no bloquejar-se ni baixar els braços, pel que la tasca del flamant tècnic grana se centrarà més aviat en intentar tenir als seus jugados activats, motivats i preparats pel que pugui venir.

No s'ha pogut veure res especial ni destacat en un entrenament que ha servit, més aviat, de presa de contacte. Abans de començar la sessió, Juan Merino s'ha acostat al Nou Estadi per acomiadar-se del seu ja exclub, posant punt final a una etapa en la qual, tot i que els resultats no han estat dolents, sempre ha estat discutit pels seus plantejaments els caps de setmana.

Nano haurà de pensar ara sobre quins jugadors posa el pes de la responsabilitat. En acabar la sessió, ja s'ha reunit a peu de gespa amb dos dels capitans, Manolo Reina i Xavi Molina. Ell, com a exjugador d'elit, sap que els futbolistes de més pes seran els que li treuran les castanyes del foc, i serà sobre ells on es recolzarà.

La presentació oficial de Nano com a entrenador del Nàstic tindrà lloc aquest dilluns, amb un horari encara per determinar, en una compareixença en la qual també hi seran presents el president del Consell d'Administració, Josep Maria Andreu, i el director esportiu, Emilio Viqueira.

tracking